adamın bi elindeki shard yanmıyor sen pc nin knight dosyaları ile oynamış olabilirsin item damage değiştirme
75 LVL Priest var 70 lvl birinin olması doğal
logos olduğunu nerden bilelim
quote:
Orjinalden alıntı: turan91
kesin koxp
O adamlar koxp kullanmazlar, en azında sağlam isim yapmış adamlar koxp kullanmazlar, exp bug olabilir ama ona bişey demiyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: N.G
logos olduğunu nerden bilelim
O arkadaki 4DieAnotherDay ve Metsis Logosda oynuyolar, ayrıca muhalefet olmasana adam yalan mı söylicek.
ABİCİM NE adamasınız yav o gösterdediğim serevr manes KESİN Bİ ARKAdasın sana yutturmus bunlarda innanıyor yav maneste oynuyorum ve pzar kuran adamalrın %20 rsimdekilerini tanıyorum manesin adamını logosta 70 diye gösteriyosunuz ya helal
quote:
Orjinalden alıntı: KIRIKKILIC@
ABİCİM NE adamasınız yav o gösterdediğim serevr manes KESİN Bİ ARKAdasın sana yutturmus bunlarda innanıyor yav maneste oynuyorum ve pzar kuran adamalrın %20 rsimdekilerini tanıyorum manesin adamını logosta 70 diye gösteriyosunuz ya helal
SinSexy, 4DieAnotherDay şu an Logosda oynuyolar ne manesi kardeşim. SenSexy in şu an bulunduğu PWNAGE clanı da clanca human oldular, orcmuşlar önceden.
quote:
Orjinalden alıntı: InTheEnd
Hepsi exp bugçu
quote:
Orjinalden alıntı: okuspokus1
quote:
Orjinalden alıntı: InTheEnd
Hepsi exp bugçu
Olm bi de cvp yaz ya, daha seni şimdiye kadar cvp yazmışken hiç görmedim, alıntı yaparak da iyi post kastın ha.