Şimdi Ara

[Logos]RebeLMyNewLastName Karakter Tanıtımı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
5.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Simdi isin yoksa archer ı boz :D ufak bi arastirma yapıyım bakarım saol ;)
  • Şuan Ardreamde 10 kişiden 11 i koxper, 69 yapıcam charı. Dün masteri açtım, 69 olana kadar eksikleri baya tamamlarım sonra ver elini base. :]
  • Ben olsam attackdan cok defansa yuklenirdim. Kolyeyi WP ye cevir Belt guzel ama SoSkull yada Skebelt e donmende fayda var. Yuzukler ideal ama ben olsam 59 icin Foverin alirdim. Bir Warrior u rakibi yatiramadigi surece kendisi yatmaa mahkumdur. Yani hep o mantikla hareket ederim o yuzden Defansin bir Warrior da en onemli sey oldugunu dusunurum.
    Ardreamda Attack is yapar demeyin cunku Warrior diger charlara nazaran Defansi ile hayatta kalabilen bir chardir. Yoksa ne kendine Buff verebilir nede Cure. O yuzden Defans yonu gucludur. Attack olarakda zaten elindeki Ardream icin en ideal silah. Defansdaki eksigini Raptorla kapatabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Оzan

quote:

Orijinalden alıntı: Sylar.

ardream warrior oynanmaz

Severse oynar. (:

Zuhahaha...Youtube > UmitStyl yaz.
  • Yalnız charının resist degerleri dusuk magelere karsı cok kolay kitlenebilirsin bunuda dusun biraz :)
  • Zevk alabiliyormusun?
  • Güzel çar tebrikler. eksiklerinide tamamlayınca süper olur. warriorun şekli şemali süper oluyor yha :):)..

quote:

Orijinalden alıntı: Validat3

Ben 57 warriorumla kiralık item oldugu dönemlerde kiralık itemler + görev takıları ile ardreame gitmiştim dual +7 shard +7 ctn set takıları bilmiyorum itemleri olan assas beni yarı cana indiremiyordu ancak bende ona 300 300 vuruyordum yani warrior defans acısından her türlü saglam o yüzden daha cok atack yönel bence (yani roc +0 deilde +1-+2 dr dual +1-+2 pe yada 16 str küpe al citin setide +8 yaptınmı baya saglam olur bence.

bunu tuttum :).. benimde warrior var dediin mantıklı geldi. böyle dizecem bende... +8 çitinleri yaz tatiline alcm inş.
  • kenanın sözünü dinleyerek rlb kasıyorum bende

ama belt olarak ne almalıyım karar veremedim

string of skulls mu?

old skeleton belt mi?

(sos u zamanla + laya bilirim)
  • Kardeşim Bu charla ardeama girme bile kesebileceğin asas yoktur söleyeyim anca paper mage kesersin warriorların iş yapabilmesi için an az 70 lwl olması lzm
  • quote:

Orijinalden alıntı: baraks35

Kardeşim Bu charla ardeama girme bile kesebileceğin asas yoktur söleyeyim anca paper mage kesersin warriorların iş yapabilmesi için an az 70 lwl olması lzm

katılıyorum ama basedede güzel iş yapabilirsin kanımca reb +4 raptorda iyi paraya gider eline daha güzel bir itemde alırsın oh kebab yani 69 kas bence
  • İlk başta kafamda ardream yapmak vardı fakat ardreamin durumunu görünce halime acıdım, inventorydeki warrior master eşyaları sürekli gözüme çarpıyordu. Lanet olsun dedim gittim master açtım şuan 64üm. Büyük ihtimal +70 yaparım RLB sarmıyor beni. 3-4 tane ko açıyorum 2 seri cs 1 pri birde warriorum var slot farketmez yeterki ks olmasın. Ardreamde iş yapıyordum (çok deli ks atarım) yapamsınada ortalık oto heriflerle dolu yapabileceğim birşey yoktu.

@inek möö : Tavsiyem ske.yi çek uğraşma soslara + basmakla.
  • Dostum sos +1 almanı tavsiye ederim
    chitin set +8 alsan o char uçarr
  • Darılma Ama Cok Kotu Olmus 8 Cihitn Lazım + Sos +1 Roc Ske Belt İron Neck Bunlar olsa iş yapar ama dedigin gibi kalırsa halt edemez hemde ardream dahada kotu
  • @Stay Away From Me

sağol çektim old skeleton
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.