Şimdi Ara

Logos serverında bizimle birlikte kasmak istermisiniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

burası adını Godness koyduğumuz grubumuzun forumudur ve logos açıldığından itibaren logos 3 serverında bizimle kasmak isteyenler bu forumdan bana ulaşabilirler forumdaki adım PaladinOfGodness tır ve herkezin katılmasını istiyoruz =) Logos un en güçlü clanı olmak amacımız simdilik 16 kişilik bir grubuz.

• Ne kadar çok ilgilenen var :) tabi bu şaka amaçlı bir sözdü elbette kimseye zor uygulamıcam :)
  • hep hayalını kurmuştum logos 3 de sizinle kasmanın doğmamış cocuğa don da biçmıoruz ne güzel ya
  • ben gelebilirim??
    ofgodness koymak zorunlumu bide?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekremhan

hep hayalını kurmuştum logos 3 de sizinle kasmanın doğmamış cocuğa don da biçmıoruz ne güzel ya

lütfen benim ilerde yazcağım hiç bir mesaja sen cevap verme ne kadar iyi niyetli olursam oliyim sizin gibi kendini bişey sananlar malesef hevesimi kursağımda bırakıyo..
  • EDİBÜDÜ bak benı araştır forumdan kendımı bişe sandığım bır cevap veya tropıcımı bulabılırmısın LOGOS serverı gelsın bakalım bi görelım emın ol değişik bişe yok exp kasmak da öyle çay içer gıbı kolay değil açıkcası gelse de çok ılgı çekmıycek şikayetçi olduğıumuz başka şeyler var k2networkdan, biz lagdan oyun oynayamıoruz gündüz, gece de saçma sapan zamanlarda rest atılıo saatlerce gelmior oyun ,XTRAP boyuna hata verıyor süreklı dc oluoruz gündüz , anladınmı açıkcası yenı server fazla umrumuzda değil ,senı de üzdüysem yanaklarından öpüorum
  • ben geliyorum
  • NICK :MaGNuM lvl 1 ırk orc server logos orc olucaksanız kasarız
  • Bnde geliyorum foruma yazdın ismimi TORN4DOofGodnesS die warrior weya asas olurum... Irk ne???
  • karus mu olacaksınız human mı?
  • eğer human olacaksanız ben de gelicem nick:StyLe_HeLL
  • nası bir zihniuet illa godness koycakmışız töbe töbe ne akıllısınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: _NiceDayForDie_

nası bir zihniuet illa godness koycakmışız töbe töbe ne akıllısınız

zorla koy diyen yok ki seni aramızda siteyen de yok beğenmediysen git hiç bişey yazma eğer sende başlıcaksan logos a görücem bi gün seni nolur clana al derken...

Bu arada yeterince adam topladık artık kimseyi almıyoruz tşkr ederim.
  • Ben isterim Bu forumda ztn iş yok siznle kasarım
  • hayır istemem
  • godness size katılmak istiorum msnim uwillbecursed@hotmail.com
  • 2 gün kalcak sonra clan bozulcak hehehehehehhehe boşuna umut etme bende human olcam warrior 62 olcam kasmayı bırakcam

not : clan ismi şöle olsun

BestNooobClanOfGoodness
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekremhan

EDİBÜDÜ bak benı araştır forumdan kendımı bişe sandığım bır cevap veya tropıcımı bulabılırmısın LOGOS serverı gelsın bakalım bi görelım emın ol değişik bişe yok exp kasmak da öyle çay içer gıbı kolay değil açıkcası gelse de çok ılgı çekmıycek şikayetçi olduğıumuz başka şeyler var k2networkdan, biz lagdan oyun oynayamıoruz gündüz, gece de saçma sapan zamanlarda rest atılıo saatlerce gelmior oyun ,XTRAP boyuna hata verıyor süreklı dc oluoruz gündüz , anladınmı açıkcası yenı server fazla umrumuzda değil ,senı de üzdüysem yanaklarından öpüorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.