Şimdi Ara

logos ta master

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yahu bu logosta master açmak bira asas için ne kadar tutar oyuna ara vermiştim simdi yeniden başlıyorum yardım edebilirseniz cok sevinirm eskiden 100 gb gibi ucuk fiyatları buluyordu simdi bu fiyatlar ne drumda bilen warsa yardım etsin lutfen

yardımlar için simdiden tşkler

• up!
  • kjardeş 3 gün önce 1 gb e master açtım bakiirayı 5m e lesathı 10m e shaulayı 25 m e aldım opal safir kristal aldım toplam 60-70m falan tuttu 1 gb bile değil yani
  • ohh allah razı olsun senden ne diyim içimin yağları eridi saol ama bu olay logos ta oluyor demi eminsin
  • eet valla cleaver görevine 5 ker egirdim master açtım
  • Bakirra ve lesath ne ucuz:S
  • quote:

Orjinalden alıntı: eren3535

kjardeş 3 gün önce 1 gb e master açtım bakiirayı 5m e lesathı 10m e shaulayı 25 m e aldım opal safir kristal aldım toplam 60-70m falan tuttu 1 gb bile değil yani

Hönk
  • lesrak ve bakirrada dupe yaptılar 40-45gb olan fiyatlar 5-10m a düstü bi shaula pahalıydı oda 25-30m a düstü songünlerde bi asas için master acmk cocuk oyuncaı anlıcaın...(+7 rogue sheller pazarda suan 800-850m a)
  • quote:

eet valla cleaver görevine 5 ker egirdim master açtım

öhö öhö?
  • quote:

kjardeş 3 gün önce 1 gb e master açtım bakiirayı 5m e lesathı 10m e shaulayı 25 m e aldım opal safir kristal aldım toplam 60-70m falan tuttu 1 gb bile değil yani

+2 bende buna yakın 1 fiyata actım logosta ama malları l1den alacaksın orası daha ucuz ... hatta daha ucuza bile bulabilirisn ...

l1 de +1 shardı 60m den aldım +7 ye basarken yandıı ... ama butun pazarı dolasırım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.