AP hicbir seydir, Damage hersey, Damage ini dinle Sprite ic :D
Gercekten bu oyunda rakamlara cok fazla onem veriliyor. Yani Ardream adam icin 2k AP oldumu super deniyor ama verdigi damage 3k olmuyor cogunun. Itemlardaki bircok bonus AP a etki etmesede Damagei artirdigi icin bence once verdigi Damage sonra AP a bakilmasi gerekir. Yalan yada gercek bilemem ama +9 Shelli adami kesebildikten sonra AP ister 1k olsun ister 3k hic farketmez.
hayırlı olsun archerları çk severim bu arada
Teşekkürler arkadaşlar ama benimde üst limitim bu elimdeki gb yi en iyi şekilde değerlendirdiğimi düşünüyorum
Elbette bende +9 shell set +3 takılar ile 27** ap 800def yapmasını bilirim ama ozaman evi falan satmam yada bankadan yüklü bi kredi kullanmam gerekir
quote:
Orijinalden alıntı: ««tuuRA»»
Teşekkürler arkadaşlar ama benimde üst limitim bu elimdeki gb yi en iyi şekilde değerlendirdiğimi düşünüyorum
Elbette bende +9 shell set +3 takılar ile 27** ap 800def yapmasını bilirim ama ozaman evi falan satmam yada bankadan yüklü bi kredi kullanmam gerekir
Evi sat evi
quote:
Orijinalden alıntı: NS4K
quote:
Evi sat evi
Hadi şimdi yaz dışarda yatarızda kışın nere sokcaz kıçımızı En iyisi kalsın böyle :D
Güzel item hayırlı olsun
quote:
Orijinalden alıntı: NS4K
quote:
Evi sat evi
Karakter bayağı güzel
char son derece muazzam, ağlatırsın bu charla zaten archer oynamak bambaşka birşey ancak bi soru sorayım, 66 skili lightning shot ta enion bow un katkısı oluyor mu ?
skill bar da styx göremedim ? yoksa kullanmıyor musun ?
işte ben de bir zamanlar okçuydum başka charımda da ardreamde ap 1548 di ki gayet iyi sayılır , ib +8 vardı...
archer team :) ib9 , cb9 , eb9 ... Bi dh den ORaleth eksik :) (gerci clanda :) )
quote:
Orijinalden alıntı: eurotrip
edana da olsan gel bize katıl derdim :P
archer team :) ib9 , cb9 , eb9 ... Bi dh den ORaleth eksik :) (gerci clanda :) )
Edanada olsam gelmekten şeref duyardım kardeşim ama nasip değilmiş :)
quote:
char son derece muazzam, ağlatırsın bu charla zaten archer oynamak bambaşka birşey ancak bi soru sorayım, 66 skili lightning shot ta enion bow un katkısı oluyor mu ?
skill bar da styx göremedim ? yoksa kullanmıyor musun ?
işte ben de bir zamanlar okçuydum başka charımda da ardreamde ap 1548 di ki gayet iyi sayılır , ib +8 vardı...
Teşekkür ederim kardeşim resimlerde skil barda görünmüyor ama styx kullanıyorum styx siz bir archer düşünemiyorum Ayrıca Enionun 66 skiline çok fazla bi katkısı olduğunu söleyemem arkadaşım dual +2 imir ring ilede denedi ama sonuç hiç olumlu değil yani ben eb light skilini değil ap farkını kullanıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme