Şimdi Ara

Logos2 nin problemi ne?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende logos 2 ye tıkladığımda sırayla connecting_non-pre_dc veriyor.Bu sizdede aynımı ? Bilinen bi çözümü varmı ?

• up!
  • şerefsiz k2 harbi insan bukadarmı **** lik olur yaptı ayıp mal herifler logos bomboş sinek avlıyor adamlar non pre verdirior Koxp Olmasa su an 30 lvldeydim
    almıo servera
  • Dostum 52 olucam %76 pre bitti pazar günü şimdi pre alıcam oyuna girmrm lazım pre almak için giremiyorum.Çok saçma bi olay aslında premium almak için oyuna girmek zorundasın ancak ID de premium olmadığı için oyuna giremiyosun
  • Ne zaman premiumsuzlar girecek Bu oyun için ne kadar illegal program yapsalar azdır
  • bronze alcaksaniz istedigin serverdan alirsin yanilmiyorsam bronzedan trina vermiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBigRogue -- 29 Kasım 2006; 1:04:26 >
  • Silver alıcam ve başka server'dan girersem trina o server daki charın çantasına gidiyor buda benim işime yaramazki
  • Yanlış hatırlamıyorsam otomatik "enter" yapan bi program vardı onunla girilebilir çünki connect den sonra non pre'ye devamlı confirm yapacağı için dc penceresi hiç gelmeyecek.Elimle hızlı bi şekilde enter yaptığımda nadir de olsa giriyor.(Sadece bir teori)
    Not:Bu oto-enter macrosu acaba çalışırmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: :ReDhAwK:

Yanlış hatırlamıyorsam otomatik "enter" yapan bi program vardı onunla girilebilir çünki connect den sonra non pre'ye devamlı confirm yapacağı için dc penceresi hiç gelmeyecek.Elimle hızlı bi şekilde enter yaptığımda nadir de olsa giriyor.(Sadece bir teori)
    Not:Bu oto-enter macrosu acaba çalışırmı

onu ben foruma koymustum az cok ise yariyordu ama 1459 icin di o 1461 ve 1464 bulunamadi
  • Koxp deil kardeşim warrior oynuyorum.Emeğimle kasıyorum, ardream exp partilerinde kaç gece sabahladığımı bir ben birde allah bilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: omer48bin

quote:

Orjinalden alıntı: :ReDhAwK:

Dostum 52 olucam %76 pre bitti pazar günü şimdi pre alıcam oyuna girmrm lazım pre almak için giremiyorum.Çok saçma bi olay aslında premium almak için oyuna girmek zorundasın ancak ID de premium olmadığı için oyuna giremiyosun

iyi kasmışsın kospla

ya ne kozpundan bahsediyon
    bi mage arkadaş var lvl 58 oldu
    o da kozp mu kuruyo
    bir sürü +55 asas var
    sen gelmiş diyonki worior charla kozp kurmuşsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.