Şimdi Ara

Logosdaki Charım(KaanNn1) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Alcazer13.5

haris hilton yalan söylemene gerek yok senin koxp kullandıqını bılıyorum..

Hatta ben koxp kullanamya basladıqımda partyi nasıl blocklucaz demıstım sen bana qöstermıstın sen o sıra aqaclarda kasıyodun

Yalan mı?

€vet Hayır?

pşt çaktırma lem
  • Besbelli koxp işte benim de logos ta mage im var item olarak sadece +3 ib var para 20m.Gece gündüz harpy de kasıyorum ve neden 60 olamıyorum acaba?Sen evil Wizard da mı kastın da bu kadar çabuk sürede 60 oldun.İşte resim ortada işte tanıklar da ortada(alcazer13.5) ayrıca öyle adam worm kesiyorsa biz ne keseceğiz acaba onuda bilmiyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: odogankaya

Hadi Onuda Geçtim Msn simgesi neden yok ?

boş işlerle uğraşan gençler işte erkek olucak oda dediğinin yaptığının arkasında duramyı öğrenecek ben hiç bi zaman zombi ye bırakıp evden çıktığımı gizlemedim nerdeyse full koxp la kastım....
    bunu söleyecek kadar erkek ol
  • Taam Koxp KullanıyorDUM
    ama artık kullanmıyorum Oldumu ??
  • kasacaqın kadar kasmıssın kullansan ne olur kullanmasan ne olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRojka

quote:

Orjinalden alıntı: Haris_Pilton

adamı rahat bırakın arkadaşlar şuan worm kesiyo o moradonda

ewt bu lvl de worm deli kasıyo
     Logosdaki Charım(KaanNn1)

işine gelmeyince saçmalama adam gibi kullandım de erkek ol yağtığın işin arkasında ol benim sana bi gıcığım yok,olan ortada işte...

Bu arada skill bar ı filan göstermeden resmi nasıl çekiyoruz?

• takılarını değiştir baya paran war onlada shell set yap
  • ama itemlerin kospla bi alakası yok, bu arada hangi +60 koxpla kasmadı?

herkes kosp kullanıyordu bende kullandım fakat artık kullanmıyorum çünkü kullananlar azaltı + ASAS oldum

artık el ile kasıyorum(Apos-Paramun-DTS)

dikkatini çekeyim şuan werdiğim resimde koxp kutusu yoktu.
  • quote:

Taam Koxp KullanıyorDUM

heh işte oldu budur ya diğer msj larıda edit le olsn bitsin neden çıkıpda sütten çıkmış akkaşığı oynuyosun ki...

@FlamePaper
    crtl+c yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRojka -- 16 Aralık 2006; 14:29:57 >
  • eqer koxp linkini bulamadım dıye kullanmıyosan özelden linkini vereyım
  • kendi kendini batırdın işte adam senin ne mal olduğunu kanıtlamış.Utanmadan savuncam diye debeleniyosun.YAzık
  • EdiT : itiraf etmiş kullandiği hakkinda yoruma gerenk kalmadi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasATzamaNI -- 16 Aralık 2006; 14:33:51 >
  • quote:

quote:

Taam Koxp KullanıyorDUM

heh işte oldu budur ya diğer msj larıda edit le olsn bitsin neden çıkıpda sütten çıkmış akkaşığı oynuyosun ki...

@FlamePaper
    crtl+c yap

Sağol

• quote:

Orjinalden alıntı: Alcazer13.5

eqer koxp linkini bulamadım dıye kullanmıyosan özelden linkini vereyım

yok bea istesem bulurumda gerek yok
  • ya ne quzel koxpla gavltlarda para kasıyodum bu reset nerden geldı ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Falchon

quote:

siz yanlış yere bakıyonuz ben kestiğin adamları ölesine gösterdim bak trade tuşunun oraya bak bak sende koymuşsun msnde yukarda 2 tane buton war ama orda gözüken şeyde sadece kapat war tıpkı koxp gibi

@Falchon senin cvb ını eve gidince werecem şuan arkadaşımdayım yarın öğlen pm den yollucam

buraya işte

Hiçbir pencere koxp haricinde KOnun üzerinde kalmaz. Bunu baştan söylemen gerekiyodu.
    CZ koxp yok galiba...
    Ayrıca ne cvp vericen çok merak ediyorum.

sayın ezik arkadaşım msn i ayarlardan her zmn üstte yaparsan kalır bu 1 bende logostayım be 50gb param var bu 2 lvlim 62 bu 3 bunların hepsini legal yolla yaptım çünkü piyasaada itemlerin fiyatları çok yüksek +7 glave 999m +8 cleaver 800m çünkü çok fazla bus dupe yapıldı.bi kaç günümü al sat yaparak ve upgrade ederek harcadım ve bu parayı elde ettim.sizin gibi ezikelr onu bunu kıskanıp çamur atarlar.kedi erişemedii ciğere mındar dermiş ya o hesap.

• quote:

ama itemlerin kospla bi alakası yok, bu arada hangi +60 koxpla kasmadı?

herkes kosp kullanıyordu bende kullandım fakat artık kullanmıyorum çünkü kullananlar azaltı + ASAS oldum

artık el ile kasıyorum(Apos-Paramun-DTS)

dikkatini çekeyim şuan werdiğim resimde koxp kutusu yoktu.

dediğim gibi en azından boyunu bükerim ama inanmış olmak kötü koydu bana...

Neden ha neden koxp kullanıyosun? kendin kasamıyosan bırak bu oyunu Sana kızgın olduğun tek bi konu var hangi 60+ koxpla kasmadı demişsin ben hayatımda 62+ en 50 charla oynadım yarısı benimdi satıp satıp char deiştirdim zamanında ama kendi kastığım aralarında 3 tane var;

Areste= SaintB1tch_45(62 lvl)
    Chyperda= _BaMBooCHa_(67lvl alkocun charını almak için satıp alkocun charını almaya paramın yetmediği char)
    Ve xigenonda=Ayyash(59 lvl)

Bu charların ister inan ister inanma hiç birisini koxpla kasmadım senin bir haftada 60 yaptığın charı ben 1 yılda 60 yaptım ve 4 yıl oynadım hayatımı kararttı bu oyun hatta topic bile çatım bu konuda ama hiç bi zaman koxpla kasmadııma pişman olmadım...

• quote:

Orjinalden alıntı: m1ndfre4k

quote:

Orjinalden alıntı: Falchon

quote:

siz yanlış yere bakıyonuz ben kestiğin adamları ölesine gösterdim bak trade tuşunun oraya bak bak sende koymuşsun msnde yukarda 2 tane buton war ama orda gözüken şeyde sadece kapat war tıpkı koxp gibi

@Falchon senin cvb ını eve gidince werecem şuan arkadaşımdayım yarın öğlen pm den yollucam

buraya işte

Hiçbir pencere koxp haricinde KOnun üzerinde kalmaz. Bunu baştan söylemen gerekiyodu.
    CZ koxp yok galiba...
    Ayrıca ne cvp vericen çok merak ediyorum.

sayın ezik arkadaşım msn i ayarlardan her zmn üstte yaparsan kalır bu 1 bende logostayım be 50gb param var bu 2 lvlim 62 bu 3 bunların hepsini legal yolla yaptım çünkü piyasaada itemlerin fiyatları çok yüksek +7 glave 999m +8 cleaver 800m çünkü çok fazla bus dupe yapıldı.bi kaç günümü al sat yaparak ve upgrade ederek harcadım ve bu parayı elde ettim.sizin gibi ezikelr onu bunu kıskanıp çamur atarlar.kedi erişemedii ciğere mındar dermiş ya o hesap.

adam koxp kullanmış olabilir.ama o resimde gösterdiin şey bunu hiçbi şekilde kanıtlayamaz

• güzel
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.