Şimdi Ara

Logosta Asas Verilir. Yine logosta warior alınır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

60 asas veriyorum masterı da açık. walkriesi var sadece armor gripon diil walkrie daha 1,5 ayı felan daha var.

Buna karşılık logosta 58 59 60+ bi warior yada 62+ bi priest arıyorum. itemsız gerçekleşicek satış.

num@n yada başka bi admin yardım ederse takasta da sorun çıkmaz.

ilgilenenler buraya yazarsa sevinirim

isteyenlere bunun yanına 55 asas verebilirim yine logosta

akşam gelince bakıcam. saolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.N.A. -- 10 Şubat 2008; 9:37:14 >

• Logosta 57 %50 warriorum var beniimkininde walkiresi vardi da yeni bitti :( neyse, dusunursen pm at anlasiriz bi sekilde.
  • bi admin gelirse takası gerçekleştirebiliriz. ama bilen bi admin olması lazım. g1 üyeliği vs.di onların hepsi değişmesi lazım. bi 2 saate kadar gelicem 57 wariorda olur herhalde ama üste biraz item bırakırsan expte sorun yaşamam. daha master açması var çünkü

neyse gelince tekrar görüşürüz
  • evet bende biaz karisik olmasindan korktum zaten 57 itemsiz char cok bisey değil de bosu bosuna uzulmeyelim diye
  • Özelden ulaşıyorum. Profile giremedim.

Peki üste ne gibi item verebilirsin? 57 Olması birazcık korkuttuda exp bakımından

d.n.: dilersen ardream asas var 55 lvl onuda verebilirim onunda tüm bilgileri mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.N.A. -- 10 Şubat 2008; 16:29:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.