arkadaşlar logosta 74 lvl wariorum var elinde +7 hell breaker vardı ama +8 raptorla takas yaptım sizce nasıl bir takas iyi mi kötü mü?
beramus piyasasına göre çok kötüü deişmee
Logos için guzel takas olmus ...
+7 hb yi niye +8 raptora verdin ki altında yatan sebep nedir?pk yaparken hb,+8 raptordan daha cok vuruyor 140 flame dmg var.hem hb daha az bulunan uniq item.bence kötü bi takas
aslında buna kötü takas denmez cünkü berbat bir takas yapmıssın bana göre hb +7 raptor +8 e göre mükemmel bir silah
quote:
Orjinalden alıntı: utharkruna
aslında buna kötü takas denmez cünkü berbat bir takas yapmıssın bana göre hb +7 raptor +8 e göre mükemmel bir silah
+1905
arkadasa katılıyorum hb gıbı ıtemı hele +7sini wermen cok kotu olmus ama sen mutluysan sorun yok
logos piyasasına göre güzel takas diyebiliriz.aslında yavaş yavaş kafa kafaya gelmeye başlıyolar.ama asla warriorum varsa hb +7 yerine raptor +8 kullanmam
bence kötü takas
ne kötüsü piyasası bakımından raptor daha iyi fiyat olarak ama manese gore konusuyorum
quote:
Orjinalden alıntı: dogukan_52
ne kötüsü piyasası bakımından raptor daha iyi fiyat olarak ama manese gore konusuyorum
logosa görede öyleee
quote:
Orjinalden alıntı: komanchii
quote:
Orjinalden alıntı: dogukan_52
logosa görede öyleee
+1991
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme