Şimdi Ara

Lojistik mezunuyum merak eden varsa yardımcı olabilirim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
28.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Lojistik ve taşımacılık okusam nasil peki? Ne kadar avantajim olur bu bolumden mezun olsam? Ingilizcemde iyi durumda? Maas ortalamam ne kadar olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numan96 -- 10 Temmuz 2015; 19:26:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Numan96

Lojistik ve taşımacılık okusam nasil peki? Ne kadar avantajim olur bu bolumden mezun olsam? Ingilizcemde iyi durumda? Maas ortalamam ne kadar olur

İngilizce biliyorsan gayet iyi, mümkünse ikinci bir dil daha öğren. Sadece depoyu İngilizce tanıtan tanıyorum ayda 4000 TL alıyor. İngilizce bilenin sırtı yere gelmez bu bölümde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

quote:

Orijinalden alıntı: Numan96

Lojistik ve taşımacılık okusam nasil peki? Ne kadar avantajim olur bu bolumden mezun olsam? Ingilizcemde iyi durumda? Maas ortalamam ne kadar olur

İngilizce biliyorsan gayet iyi, mümkünse ikinci bir dil daha öğren. Sadece depoyu İngilizce tanıtan tanıyorum ayda 4000 TL alıyor. İngilizce bilenin sırtı yere gelmez bu bölümde.

Eyvallah hocam

• Şuan dogu da 4 yıllık iktisat okuyorum batı da iki yıllık lojistik okumaya değer mi bırakıp

• quote:

Orijinalden alıntı: BcevikB

Şuan dogu da 4 yıllık iktisat okuyorum batı da iki yıllık lojistik okumaya değer mi bırakıp

Doğu'da üniversite okunmaz bana göre, okunacak toplasan 10 şehir var yok. İstanbul, Kocaeli, Sakarya, İzmir, Ankara, Bursa ve Gaziantep dışında zor.
  • Sizce Çanakkale 18 Mart Uluslararası Ticaret,Lojistik ve işletmecilik bölümü nasıl? Bi yerde işe başlasam yanına İngilizce ve Almancada koyup ne kadar ile başlarım?

• Stand Alone kullanıcısına yanıt
    ben tm1de 240bindeyim samsun ondokuz mayısı yazmak istiyorum memleketim olduğu için ama sıralaması 191bin sence yazsam gelme ihtimali nedir babamda ekol firmasında çalıştığı ve tanıdıklarımız olduğu için işe girmemde kolay sende samsunu yazsam gelir mi ? :)
    Hocam sence dış ticaret mi lojistik mi ? bu arada adını sanını söylemek istemediğim bir ünide u.ticaret ve lojistik okuyorum ama kararsızım okuldan dolayı güya 3.sınıfın sonundan itibaren stajlar başlıyormuş ama adı sanı olmayan bir üniversitede - sadece o da değil evime de uzak biraz, can sıkıcı bir durum- yapacağım staj ve iş tecrübesi işime yarar mı yoksa burayı bırakıp 2 yıllığı mı okusam ? bir de bu okuldaki lojistik bölümünden bir arkadaşım şu anda okuduğumuz okulun staj imkanlarının iyi olduğunu söyledi... 4 yıllığı bırakıp 2 yıllığa bir daha başlamak, üstüne sonra dgsle 4 yıllığa veya aöfle 4 yıllığa tamamlamak mı mantıklı yoksa böyle mi ? Tercih edeceğim üni evime daha yakın ama bölümler yeni açılmış.. Staj bilgileri hakkında bir şey bilmiyorum. Yani sence leş bir yerde eğitim için kalmak mı yoksa bu mu ? Pmden falan da cevaplayabilirsin

• emonetti E kullanıcısına yanıt
    benimde pek bilgim yok bende bilgilenmek için geldim kaç gündür her yerde araştırıyorum ne demeişler yorumlar nasıl diye :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emonetti

Hocam sence dış ticaret mi lojistik mi ? bu arada adını sanını söylemek istemediğim bir ünide u.ticaret ve lojistik okuyorum ama kararsızım okuldan dolayı güya 3.sınıfın sonundan itibaren stajlar başlıyormuş ama adı sanı olmayan bir üniversitede - sadece o da değil evime de uzak biraz, can sıkıcı bir durum- yapacağım staj ve iş tecrübesi işime yarar mı yoksa burayı bırakıp 2 yıllığı mı okusam ? bir de bu okuldaki lojistik bölümünden bir arkadaşım şu anda okuduğumuz okulun staj imkanlarının iyi olduğunu söyledi... 4 yıllığı bırakıp 2 yıllığa bir daha başlamak, üstüne sonra dgsle 4 yıllığa veya aöfle 4 yıllığa tamamlamak mı mantıklı yoksa böyle mi ? Tercih edeceğim üni evime daha yakın ama bölümler yeni açılmış.. Staj bilgileri hakkında bir şey bilmiyorum. Yani sence leş bir yerde eğitim için kalmak mı yoksa bu mu ? Pmden falan da cevaplayabilirsin

4 yıllığı bırakma devam et derim. 2 Yıllık okudum açıktan devam ediyorum ancak 2 yıllık bitirenler pek iyi koşullarda çalışmıyor. Ayrıca DGS sıkıntı kontejan az.

• quote:

Orijinalden alıntı: melisst

Sizce Çanakkale 18 Mart Uluslararası Ticaret,Lojistik ve işletmecilik bölümü nasıl? Bi yerde işe başlasam yanına İngilizce ve Almancada koyup ne kadar ile başlarım?

Gayet iyi.

• Sizce ingilizce uluslararasi lojistik ve tasimacilik mi yazayim yoksa turkce metalurji ve malzeme muhendisligi mi

bro 2 yıllık mı çanakkaledeki
  • SezginnKoc S kullanıcısına yanıt
    Hayır 4 yıllık ygs-6 ile alıyor

• 2 yıllık lojistikte matematik var mı? Matematiğim ciddi anlamda kötü.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.