İngilizce dersinden nefret ederımdım lola başladıktan sonra hem ingilizcem gelişti hem ingilizce dersini seviyorum artık lise 3üm bu arada :)
quote:
Orijinalden alıntı: AkumaRaion
100 saatim çöpe gitti. Master Yi de mükemmel bir şampiyon.
U GOT IT RIGHT BRAH.
5. soru : LoL hakkında bir günlük yazsaydınız içinde neler olurdu.
5. soruya cevabım : Bol bol dh li olurdu. Bol bol küfür olurdu. Akuma veya nicholai ile girdiğim her oyunu komple yazardım herhalde. Kırılan mausları unutmam. Eminim o kişilerde unutmaz eheh.
6. soru : DH'den biriyle gerçek hayatta yan yana LoL oynama gibi bir şansınız olsa kiminle oynardınız.
6. soruya cevabım : Akuma, pht3x ve Nicholai ile oynardım. Akumayla oyunun içine ederdik nicholai ve selim rage yapardı eheh.
7. soru : Herhangi bir oyundan lole karakter ekleme imkanınız olsaydı kimi eklerdiniz ve neden
7. soruya cevabım : Battleforge'da Harvester diye bir kart vardı onu eklerdim (hatta resmi foruma konu bile açmıştım) Etrafındaki cesetlerden yeteri kadar enerji toplayınca 4 grup skeleton warrior çıkarıyordu. Bunların %80 damage reduction özelliği vardı ve 20 saniye kalıyodu oyunda. Harvester çıkarıp paso oyun kazanıyordum (yusuf noob eheh)
quote:
Orijinalden alıntı: Ragnarok---
2 yıl oynadıkdan sonra kafamdaki bazı soruları sizlerle paylaşmak istiyorum. Gerçi hepsini cevapladım ama sizede sorucam eheh.
1. Oynadığınız zamandan beri oyunculuğunuzda neler değişti (genel bir soru. lolde geliştiniz süper uber last hit atıyorsunuz critic kasıp penta alıyorsunuz master yi mükemmel bir champion tamam ama diğer oyunlara bir etkili oldumu)
2. Gerçek hayatınızda neler değişti (biraz saçma biraz garip bir soru fakat elbet değişen birşeyler oldu. Saçma sapan '' 100 saatim çöpe gitti '' tarzı şeyler yazmassanız sevinirim)
1. sorunun cevabı : Lolde 2 seneden sonra istediğim zaman taşıyabildiğimi ve herkes istediği championu oynarsa oyunun rahat kazanıldığını gördüm. (Bkz. Jax mid)
Diğer oyunlara gelicek olursak. Çok kötü etkisi oldu eheh. Wowda 4000 armorum var diye bütün zindanlara giriyorum (first time) tanklıycam damage vurcam diyorum ikisinide yapamıyorum yani :D. En son holy kasmaya karar verdim x_x
2. sorunun cevabı : Herşeyi daha kolay halledebiliceğimi farkettim. Şimdi önümde Anna Karenina adlı okumam gereken bir kitap duruyor. Bu kitabı 7 günde bitiricem. Gece 02 den 04 e kadar okuyup yatıcam hergün. Ve 1072 sayfalık bu kitap biticek eheh. İşlere çok daha iyi odaklanıyorum. Bunuda derslerde farkettim. Genelde dikkatim hep başka yöne kaçardı fakat artık dikkatimi toplayıp odaklanabiliyorum (işte lasthitin faydaları huehuehue) Sinirlerimi kontrol edebiliyorum. Faşizm yapmıycam. DH'den kimle girsem maus falan fırlatıyordum duvara fakat artık gayet sakinim. Gereksiz sinir yapmıyorum falan hayat daha bir iyi.
Yüzyılın en gereksiz konusu olur umarım. Broshandle silme lae :(
bu kibir ne zaman biticek
quote:
Orijinalden alıntı: Ragnarok---
3. soru eheh. Bu oyuna nasıl başladınız.
Ben bu oyuna hero online adlı oyundan tanıdığım bir arkadaşımın avatarında fiddlesticksi görünce başladım ahah. Çok hoşuma gitmişti görüntüsü.
4. soru. Kaç kere ara verdiniz ve neden. VE neden döndünüz.
Oyunu bir ara 3 ay gibi bir süre bırakmıştım. Tamamen sıkıcı bir hal almıştı. Sonra kardeşimin hesabından riven oynadım 2 3 el. Baya hoşuma gitti almak için kendi hesabıma girdim. O ara gözüme karthus gözüme güzel gözüktü karthus aldım. East west splitten sonra ara vermiştim. Ve tamamen oyuncularla alakalıydı. 5 0 oynayıp kaybetmiştim ilk ranked maçımda. 4 kişi 20de surrendera yes demişti oysa rakibi eziyorduk baya baya. Bu olayın hemen ardından bıraktım eheh. Sonraki geri dönüşüm weste geçiş açılınca oldu. O süre zarfında battleforge oynadım. Çok keyifli oyun tavsiye ederim. Şimdi üçüncü aramı verdim. Wowdan bıkana kadar devam edicek :D. Herkesi scriptcrafta beklerim (private server). Bugün un'goro adlı haritada 8 kişiyi kestik bir arkadaşla. Sonra clanın liderini trolledik ve adam bizi kickledi. Kicklenme sebebimiz caps kullanmamız. Benle beraber 8 kişi daha kicklendi. Bizde birlikte un'goroda 8 kişi kesmenin şerefine UN GORO THUGZ guildini kurduk.
3- kadir kirisci diye bi herif vardı................
4- 1 kere ara verdim canım sıkıldı geri döndüm :=)
1) Heroları tanıdıkça, oyun mantığını anladıkça oyunculukda gelişiyor şuan herolar üzerine yoğunlaştım kendimi geliştiriyorum.
2) Hesitation is the seal of defeat sözü vardır akalinin, aynı hesitation bir heroda daha vardı unuttum. Tereddüt etmek demek. Bende bunu gerçek hayatıma uyguladım. Gerçekten daha etkili hızlı ve eğlenceli bir yol edindim.
3) forumdan ledriw
4) no life oynayınca sıkıyor oyun sonra bir kaç gün ara veriyorum yeniden oynama isteği doğuyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme