Şimdi Ara

LoL Başlamak ve Başlamamak Arasında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Talonx

west serverinde başla. uygun olduğum zamanlarda beraber gireriz, bildiğim her şeyi öğretmeye çalışırım.

öyle yapıcam. şu an oyun son güncellemelerini alıyo. ben de hesap açıyorum. şimdiden teşekkür ederim. oyuna hakim olabilcek kadar bişeyler öğrensem yeterli. sonrası zaten kişisel taktik ve beceriye kalan şeyler :)

quote:

Orijinalden alıntı: wictoRy

summoner ismini ne koyacaksan imzana ekle, birlikte oynayalım eklerim ben

tamam dostum ancak pek keyif vermez şu sıralar oyunum. lol konusunda zır cahilim :)

quote:

Orijinalden alıntı: ForzaBöston

Tavsiyelerime bir kaç şey daha ekliyeyim

-Oyunda bu sıralar referreal sistemi var hem bu yüzden hemde egosu yüksek bazı elemanların yeni summoner açarak ilk lvlden oyuna başlıyorlar onun için oyun başlarında noob , omg , retard vs. takılma eğlenmene bak

Ayrıca NA'ya gelmeyi düşünürsen nickim imzamda pm atarsan customda sana yardımcı olabilirim

amacım zaten "oo proyum alayına meydan okurum" havalarına girmek değil vaktimi birkaç arkadaş edinerek eğlenceli şekilde geçirmek. o nedenle bu gibi şeyleri takmamak için hazırladım kendimi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ciddiyetsiz

quote:

Orijinalden alıntı: YoğurtluMakarna

evet o training kısmını biliyorum. o sebeple o kısımla alakalı soru yöneltmedim ancak builder konusu aklımdaydı ancak unutmuşum yanıt vermen iyi oldu :) item birleştirme de yeni öğrenmiş oldum :)

quote:

Orijinalden alıntı: CrashBone

verdiğiniz linki dikkatlice inceliyorum. teşekkür ederim.

-oyunu east serverdan (mesafe yakındır hızlı inder diye) indirdim ama west olarak giriş yapabiliyor muyum? yanlış anlaşılmasın ancak 14-16 yaş aralığındaki çocukların saçma hareketlerini çekmekten ise oyuna gerçekten oyun gözüyle bakan kişilerle oynamak isterim.

HoN'da da bir tutorial bölümü vardı hatta birkaç kez oynadım ancak LoL'da en azından botlara karşı oynayarak daha iyi gelişebilirim sanırım...

quote:

Orijinalden alıntı: Rated-R Superstar

çok haklısın ikisi kıyaslanamaz ancak ikisi de ayrı kategoride zaten.. hem daha downguard gelecek pc için :)

14-16 yaş aralığı ne alaka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

yanlış anlaşılmasın ancak 14-16 yaş aralığındaki çocukların saçma hareketlerini çekmekten ise oyuna gerçekten oyun gözüyle bakan kişilerle oynamak isterim.

pardon burayı görmemiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silkroad Misafiri

amacım tartışma başlatmak veya kimseyi küçümsemek değil (ki oynayan hepsi benden iyi durumda) ancak o yaştaki gençlerimizin büyük bölümü saygısız, aşağılayıcı, argo konuşmalarda/hareketlerde bulunuyorlar. herkesi aynı kefeye koymak yanlış ancak genel gözlemim bu yönde.
  • quote:

quote:

amacım tartışma başlatmak veya kimseyi küçümsemek değil (ki oynayan hepsi benden iyi durumda) ancak o yaştaki gençlerimizin büyük bölümü saygısız, aşağılayıcı, argo konuşmalarda/hareketlerde bulunuyorlar. herkesi aynı kefeye koymak yanlış ancak genel gözlemim bu yönde.

ben farklıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Talonx

quote:

quote:

ben farklıyım

hehe ne güzel :)

aslında yanlış anlaşılmasın dedim ama öyle bi söylemişim ki yanlış anlaşılmaya müsait. düşününce yanlış yapmışım yaş aralığı belirterek. sonuçta yaşla alakası yok oyun oynamak kavramını anlayamamış yaşı önemsiz insan çok.

sonuçta sözüm yaştan bağımsız hakkıyla oyun oynayanlar hariç...

• Oyun içinde kimsenin peşinden tüm harita boyunca koşma.Çalının içinde tüm takım seni bekler ve yem olursun.Bunu oyunu oynadığın sürece unutma.En temel kural bu.
    Oyun içindeki çalılara girersen çalının dışındaki düşmanlar seni göremez.
    Blue ve Red bufflar vardır ekstra özellikler ve mana regen sağlarlar.Genellikle red ad carrye blue ap carrye verilir..
    Minion denilen küçük yaratıklara son vuruşu yapmaya çalış bu sana ekstra gold verir.
    Amacın ölmemek olsun karşıdaki adamı öldürcem diye fazla kasma.Çünkü 1 kill nerdeyse 10 15 minion öldürmeye eşdeğer.Yani farm yap sakin sakin.
    Herzaman karşıdaki takıma göre item diz ezbere build yapma.Mesela karşında Magic Damage vuranlar fazlaysa Magic Resist item al.
    Aklıma geldikçe eklerim daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Oyun içinde kimsenin peşinden tüm harita boyunca koşma.Çalının içinde tüm takım seni bekler ve yem olursun.Bunu oyunu oynadığın sürece unutma.En temel kural bu.
    Blue ve Red bufflar vardır ekstra özellikler ve mana regen sağlarlar.Genellikle red ad carrye blue ap carrye verilir..
    Minion denilen küçük yaratıklara son vuruşu yapmaya çalış bu sana ekstra gold verir.
    Amacın ölmemek olsun karşıdaki adamı öldürcem diye fazla kasma.Çünkü 1 kill nerdeyse 10 15 minion öldürmeye eşdeğer.Yani farm yap sakin sakin.
    Herzaman karşıdaki takıma göre item diz ezbere build yapma.Mesela karşında Magic Damage vuranlar fazlaysa Magic Resist item al.

yazdıklarında bir noktayı atlamışsın ki o nokta şu; arkadaş oyunu yeni öğreniyor ve bazı terimleri haliyle bilmiyor

• bence başlama git bütün gününü rehber okumaya ada öyle başla
    yeni başlayanlar fail oluyor 0/20 gibi skorlarla
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Oyun içinde kimsenin peşinden tüm harita boyunca koşma.Çalının içinde tüm takım seni bekler ve yem olursun.Bunu oyunu oynadığın sürece unutma.En temel kural bu.

bu dediklerini acı da olsa HoN'da tecrübe ettim. bilmiyordum çalılıklara saklanıldığını fedai gibi ortalardan yürüyordum sonuç kaçınılmaz tabi tam anlattığın şekilde oluyordu :)
    ancak diğer dediklerin malessef çok erken benim için şu an :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Soul Fire*

bence başlama git bütün gününü rehber okumaya ada öyle başla

ilk amacım rehberleri okuyup botlarla oynayarak oyuna alışmak, kahraman tanıtımlarını incelemek ve gece uyumadan national geographic izlemek yerine LoL broadcast yayınlarını izlemek :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Soul Fire*

bence başlama git bütün gününü rehber okumaya ada öyle başla

ilk amacım rehberleri okuyup botlarla oynayarak oyuna alışmak, kahraman tanıtımlarını incelemek ve gece uyumadan national geographic izlemek yerine LoL broadcast yayınlarını izlemek :)

O ZAMAN ;

DAMN RUSSİAN HATERS
    tamam
    en iyisini yapıyorsun

• Gir oyna yahu niye bu kadar soru var kafanda? Hangi oyunu öğrenmeden iyi oynamaya başladın ki?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • LoL oynayacağına DotA oyna daha iyi ama eski diye düsünüyosan DotA 2 yi bekle .
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

Gir oyna yahu niye bu kadar soru var kafanda? Hangi oyunu öğrenmeden iyi oynamaya başladın ki?
    />

başladım.. yok kurulum yok güncelleme yok yemek derken girdim oyuna sonunda :) öle öle öğrencez artık

quote:

Orijinalden alıntı: qoweq2

LoL oynayacağına DotA oyna daha iyi ama eski diye düsünüyosan DotA 2 yi bekle .

haklısın ancak eski olmasından istemedim. DotA 2 gelene kadar da LoL ile en azından bu tarz oyunlara alışmış olurum..

• quote:

Orijinalden alıntı: alterreaz

imzandaki ''dünyaya inen astıronot.'' yazısını gördükten sonra ben hayır diyorum.

varan 1 sazanI ..
  • Uplamış olacağım ancak, başlamamanı öneririm. 1 yıl gibi bir süre oynamış biri olarak söylüyorum.
  • kardeşim Ashe ile 12/2/5 yaptım az önce. Çok da zor değil ortalama oynamak. Tabii sana göre bi hero bulman lazım. Ashe seviyorum ben
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.