Bildirim
LoL bitmiştir SS'li
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
her gün açılan lol'u drop bitirecek, lol bitmiştir konularından. muhtemelen silinir 2-3 saat içinde -
-
Beyler lütfen drop atmayalım pls.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: tadigrat
ayrıca riot'a boşuna ticket atma lp verme/silme/hoplatma/düzenleme yetkileri yok varsa bile yok. -
LoL bitti zaten.Geride sinirli insanlar bıraktı. -
quote:
Orijinalden alıntı: noth1
quote:
Orijinalden alıntı: tadigrat
ayrıca riot'a boşuna ticket atma lp verme/silme/hoplatma/düzenleme yetkileri yok varsa bile yok.
Yani 100 dk pc başında bekliycemmi kardeş? lp umrumda değil ama 5x20 dk feci. -
Dün ilk westte de başıma geldi benim
bu dropta yeni çıktı herhalde eskiden herkes düşüyordu artık atan düşmüyor ulan eskisine şükreder hale geldik. -
Bu aralar oynamamakla iyi ediyormuşum. -
Keşke ben oyuna bağlansam da drop yesem. Giriş ekranına bağlanmıyor benim oyun çıldıracam. -
Halbuki patch çıktığında drop olmamasi gerekir
Ss yi riota göndersene yanına kalmasın şerefless'in.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tavşanist -- 20 Ağustos 2015; 15:25:20 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba Ben Riot'un Sahibi Mahmut.
Evet hayatımda hiç görmediğim , ismini bile bilmediğim bir insan drop yedi diye LoL bitti evet. Yarın kepenkleri kapatıyoruz. -
ağlattın karşim -
Ağladım.
Kazanan takimin banlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X