Şimdi Ara

LoL bitti diyen köylü kurnazları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sinirli ergenler oyundan hevesini alıp bıktıktan sonra oynayan arkadaşlara, foruma aşırı baskı yapıyor.
    Daha geçen gün arkadaşıma sorduğum oyunu neden bıraktın sorusuna Lol bitti len. Pubg efsane len. gibi cevaplar aldığımda sorunun kaynağına inme merakı uyandı ve foruma şöyle bir göz gezdirdim sürekli aynı psikolojik baskı uygulayan konular.Bir kaç sinirli ergen yüzünden bu oyunu bırakmıcaz bunu bilin.Emin olun yaptığınız firmayı kötülemekten başka birşey değil.Büyükte cezası var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckopat542 -- 22 Şubat 2018; 8:52:27 >

• Yazdıklarının küçük bir kısmına katılarak ve gerçekten merak ederek soruyorum cezası nedir
  • Tebrikler Riot Games hesabınıza 840 rp transfer etti!
  • Sakin ol.sana kimse oynama demiyor istediğin gibi oyna saatlerce...ama benim için bitti.sezon 1 den beri oynayan birisi olarak yeni runler ile bir türlü alışamadım nedeni ise oyun çok dinamik oldu early game den zevk alan birisi olarak herşey çok hızlı gelişiyor 20 dk da bir sürü item alıyorsun.önceden bi skil shot ı tutturmanın verdiği zevk bile bir başkaydı şimdi ne olduğu belli değil herşey çok hızlı gelişiyor yeni runelar ile diğer oyunculardan bir farkımız kalmadı bence yas kitlesine göre yaptılar oyunu yani kısaca oyun bitti diyemem ama benim için bitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her mesajda oyun bitti diyenlerin beyni kediminkinden daha küçük.

• Kimse bize oyunu bıraktıramaz ! Firmayi kötülerseniz hapse girersiniz ! Yahu ne günlerdeyiz :)
  • her maç ateistler tarafından küfür yemek istiyorsan sorun yok

• Son cümlede diktatörlük kokusu alıyorum. Bana malum şahsı hatırlattı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cruella

Son cümlede diktatörlük kokusu alıyorum. Bana malum şahsı hatırlattı

bimer cimer jandarma egm trafiğe bildirdim kardeş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son kisim ben iptal

• Son kısıma kadar okudum son kısımdan sonra dünyayla bağlantımı yitirdim.

• ben bile bıraktım lol bitmez ama tahtını kaybedeli çok oldı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genel olarak değil tabi ama kişiler için evet lol yavaş yavaş bitiyor. Eskiden 5 arkadaş girerdik şuan 3 ü tamamen bıraktı ben ve 1 arkadaşım arada sırada giriyoruz. Bunun sebebi büyüdük ve hayattaki önceliklerimiz yavaş yavaş değişiyor. Eskiden saatlerce lol oynarken artık hepimizin işleri var ve oyun oynamak önceliğini kaybedip geri planda kalıyor. Lol ü böyle babanızın malıymış gibi sahiplenişinizi bir türlü anlayamıyorum,ne oyunlar geldi geçti lol mü bitmeyecek? Her güzel şeyin maalesef sonu var hatta konuyu açan arkadaş bile bi zaman sonra oynamayacak haberi yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.