Arkadaşlar hepinize merhaba , Belirttiğim marka laptopa sahibim ve windows 8.1 güncelleştirmesini yapmak gibi bir hatada bulundum . Güncelleştirme sonrası ekran kartını vs. vs. hepsini güncelleştirdim fakat sorun yine de devam etmekte . Diğer oyunlarda olur mu bilmem ama Leauge of Legends adlı oyunda her maç mutlaka hata verip oyun siyah ekrana dönüyor ve aşağıdaki hatayı alıyorum .
Görev yöneticisini açarak oyunu kapatmam ve tekrar başlatmam gerekiyor onun haricinde bir düzelme olmuyor . Ekran kartının driver sürümü de sık sık böyle hatalara neden oluyormuş ama ben daha çok windows 8.1 güncelleştirmesinin neden olduğu bir sorun olarak görüyorum .
Yukarıda belirtilen şekilde ayar da seçili olmasına rağmen sorun devam ediyor ..
Daha önce böyle problemler yaşamış , çözüme ulaşmış arkadaşlar varsa yardımcı olursanız sevinirim , şimdiden teşekkürler .
Windows 8.1 ile birçok sorunu beraberinde getirdi , 8'in bile daha yenini Driver eksikleri giderildi ve bugları fix edildi diyebilirim.
650M Laptop için iyi bir grafik kartı diyebiliriz , driverlarını güncelleştirdiğini belirttin , ısı konusundada bir sorunumuz yoksa sanırım bu soruna katlanmak durumundasın.
yada en iyi çözümün 8'e geri dönmek olacağını söyleyebilirim.Bu tip birçok sorun önümüzdeki 6 ay daha devam eder diye tahmin ediyorum.
Bende bugün laptoptaki intel'in ekran kartını güncelledim,dominion oynarken pingim 500 civarındaydı.Güncellediğim için olmuş olabilir mi ?
Aynı notebook bende de var ve bende 8.1'e yükselttim ama bugüne kadar hiç bir sorun ile karşılaşmadım bende Razer Game Booster yüklü ama bilmiyorum etkisi var mıdır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme