Şimdi Ara

Lol de oyun bekelrken arkadan ne oynuyorsunuz mübarekler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
1.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: -Kratos-

Hepiniz Challenger'sınız ya hani oyun bulmak 1 saat sürüyor.

Ben runlerime/kabiliyetlerime bakiyorum hata falan varmı diye,ben tuşlara basana kadar zaten oyun bulunuyor.

yoo ben silver1 im geçen gece 3 te 20 dk oyun bekledim(matchmaking in bozuk olduğu gece değil)
  • quote:

Orijinalden alıntı: IEfsaneyim

quote:

Orijinalden alıntı: Villi Lapsi

Hearthstone başarısız bir oyun. Sırf Blizzard yapımı olduğu için ilgi çekiyor o kadar.

Ben Super Meat Boy, Electronic Super Joy, Cogs gibi indie ve refleks geliştiren oyunları tercih ediyorum. Arada da dama oynuyorum

sen kaç kere ve nasıl oynadın bu oyunu dalga mı geçtin naptın

Yoo ciddiyim. Sırf Blizzard yapımı ve key'leri çok az diye şişirmek, muhteşem bir oyun sanmak Hearthstone'u saçma. Scrolls ve Magic ondan çok daha başarılı. "Beta olduğu içün" demeyin; Blizzard sistemi tamamen pay 2 win olarak kurmuş. Oyun sözde bedava ama bir şeyler yapmak istiyorsan seve seve paracıkları sayacaksın sürekli.

Edit: Söylemeyi unutmuşum, eskiden yazarlık yaptığım için çevrem geniş ve kolay ulaşabiliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A415FEC-8 -- 26 Ekim 2013; 15:03:21 >

• Telefonumdan oyunlar oynuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hearthstone, süper bence lol'ü beklerken değil artık lol yerine onu oynuyorum
  • twitterda takılıyorum
  • Transformice oynarım.
  • Hax

• oyunu 20 gündür oynuyorum gayet başarılı + seviye isteyen bi oyun, merak ettim kaç saat oynadın

-bir de blizzardın olayı bu, 2 günde çözülecek oyunlar yapmıyor her zaman oyuncularını düşünerek iş yapıyor blizzardtan sonra valve gelir
    p2w olmasının sebebi, seviyeyi düşürmemektir ne yapsın, bedava yapıp joygameme mi çevirsin @Villi Lapsi

• quote:

Orijinalden alıntı: Villi Lapsi

Hearthstone başarısız bir oyun. Sırf Blizzard yapımı olduğu için ilgi çekiyor o kadar.

Ben Super Meat Boy, Electronic Super Joy, Cogs gibi indie ve refleks geliştiren oyunları tercih ediyorum. Arada da dama oynuyorum

snir krizleri geçiyiriyorum super meat boy oynarken en son duvara yumruk atmaya kalkıştım bir dahada oynamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eduardo Elric

haxball

vuhu yalnız degilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: IEfsaneyim

oyunu 20 gündür oynuyorum gayet başarılı + seviye isteyen bi oyun, merak ettim kaç saat oynadın

-bir de blizzardın olayı bu, 2 günde çözülecek oyunlar yapmıyor her zaman oyuncularını düşünerek iş yapıyor blizzardtan sonra valve gelir
    p2w olmasının sebebi, seviyeyi düşürmemektir ne yapsın, bedava yapıp joygameme mi çevirsin @Villi Lapsi

Güldürdün. Oyunu betası açıldığı ilk günden beri oynuyorum. Kaldı ki ilk TCG deneyimim değil, yıllardır Magic oynarım deli gibi. Tabii Magic oynamadıysan Hearthstone'u 2 günde çözülmeyecek oyun sanman doğal, üstelik Magic'in yarısı kadar strateji yok.

Pay 2 win mantığını da ayrıca çok yanlış anlamışsın. Pay 2 win, oyuna para vermek değil; para ödeyenin, para ödemeyene karşı aşırı üstünlük sağlamasıdır ki asıl oyunu ücretsiz gibi gösterip sistemi pay 2 win üzerine kurmak oyunu Joygame yapımlarına çevirir zira oyunlara yetişkinlerden çok "internet cafe bebesi" diye tabir edilen kitle para yatırıyor. Mesela Scrolls'ta da para ile yapabileceklerin var fakat para ile karşındakini ezebileceğin desteler kurmak mümkün değil.

Şuna da değineyim; Blizzard oyuncuları düşünerek ne iş yapmış? Güzel oyun yaptılar, bu mu oyuncuları düşünmek; adamlar para kazanıyorlar sonuçta elbette güzel oyun yapacaklar. Fakat özellikle Activision'la birleştikten sonra tamamen para odaklı bir firma haline geldiler. Starcraft 2'den beri ellerine yüzlerine bulaştırmadıkları tek bir şey kalmamış; Diablo 3 facia, WoW'un kaybettiği oyuncu sayısı ortada. Starcraft'ın da competitive ortamı var diye çok kurcalamadılar, yoksa onda da milleti söğüşlemek için her şeyi yaparlardı (gerçi ilk Starcraft kadar güzel değil, orası ayrı).

• osu! çal keke çal

• quote:

Orijinalden alıntı: sycosis

kadehime iki buz atıp jackimin keyfini çıkartıyorum

(Aslında Olan) Çikolatalı süt içiyor.

Canım sıkıldı kardeşim bozulmassın heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaddleP

Youtube

+1

• LaMorel kullanıcısına yanıt
    ne bozulması kardeşim estafurullah ama cidden içiyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.