Şimdi Ara

lol deki ping saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • istabuldaki evimde internet hızı 5-6 mgb iken pingim 49-60 arasındaydı.
    antalyadaki evimde internet hızım 20 mgb ama pingin 90-110 arası ne alaka anlamadım _?
    hız desen antalyada çok daha fazla videolar çok daha hızlı doluyor 2 mb ile indiriyorum ama lolde böyle bi şaçmalık var anlamadım :/ sebebini bilen var mı ?

• Ping, senin internetinin iletışim kurduģun serverla iletisim kurarken geçen zamandir 100ping 1 saniye lagdır.pingin internet hiziyla alakası yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 22 Temmuz 2014; 21:06:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • genelde hep 50 - 60 arası olan ping son 3 - 4 gündür sabit 90 da seyrediyor
  • Ben de birkaç gün önce 60-70 arası oynarken bu aralar 90-100 den aşağı indiğini görmedim.Kafasına göre takılıyo serverlar , az ping ile sevindirip sonra acı gerçeği vuruyo yüzümüze.
  • gold5555 G kullanıcısına yanıt
    hocam öyle de şu an da alt katın wifi ından bağlanıyordum onların internet hızı testte 12 mgb çıktı pingim 70 lakin bizim evdeki 20 mgb internetten kablolu bağlandığımda pingim 90 nasıl iş anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.aise.R -- 22 Temmuz 2014; 21:10:28 >
  • Cevap çok basit.

İstanbuldaki evin Riot tr serverına daha yakın.

Mesela NA da neden ping daha fazla oluyor sanıyorsun

• santrale olan uzaklıkla alakalı biraz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PUBG (pc) hile durumu nedir?
    geçen yıl açıldı
    Fortnite Ping Sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Antalya'dayım, 20 mpbs internet 57 civarı ping var bende."w
  • aga anlatamıyorum ben galiba o zaman neden alt kattaki 12 megabit internete wifi dan bağlandığımda 70 ping olurken kendi 20 megabit internetimden kablolu girdğimde aynı serverda 90 ping alıyorum _?
  • O zaman modeme başka biri bağlanıyordur belki kontrol et. Veya temassızlık olabilir kabloda.

Not : mention'lamadan cevap vermek güzelmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: R.aise.R

aga anlatamıyorum ben galiba o zaman neden alt kattaki 12 megabit internete wifi dan bağlandığımda 70 ping olurken kendi 20 megabit internetimden kablolu girdğimde aynı serverda 90 ping alıyorum _?

Modem kalitesi ,baģlantı kablolari bilgisayarindaki interneti etkileyen virüs, program v.b pingi etkiler.Lol tr serveri ping 60-80 normaldir

• 60 ping le 90 ping arasindaki fark cok mu buyuk yaw? ben telefonun netiyle sabah 8 de 180+ oglen 1 den sonra da 300+ civarinda oynuyom siz halinize sukredin. sizin pinginizi goremeyen de var.

• Faqirler insanın 100 mbit neti olunca insan üzülüyor batsın bu zenginlik ya çok param var xd xd
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.