Şimdi Ara

LoL'den dota'ya geçiyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • google diye birşey var böyle çok hoş yazıyosun arıyo bi dene bakıyım belki işine yarar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rasyonal Sosyalist

quote:

Orijinalden alıntı: kafalardaki soru isareti

ne olur lol de dotaya geçmeyin yeter artık ne olurrrr lol daha güzel bakın lol çok iyi west var west oynayın west en iyisi dota ya geçmeyiiiin

Çok orjinal. Gül gül öldüm.

kastın mı post güzel oldumu kaç hedefin 3131 mi ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rasyonal Sosyalist

quote:

ne olur lol de dotaya geçmeyin yeter artık ne olurrrr lol daha güzel bakın lol çok iyi west var west oynayın west en iyisi dota ya geçmeyiiiin

Çok orjinal. Gül gül öldüm.

kastın mı post güzel oldumu kaç hedefin 3131 mi ?

Mükemmel espriler, dehşet tespitler... Post kasacak olsam LoL bölümüne giderdim. Hala "ehuehe post kasma" kabilesinden kalanları görmek ayrı güzel.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prince Legolas -- 4 Mart 2015; 16:01:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2005 ten beri dota oynuyorum,2 nin grafikleri daha önce lol oynayan birine kötü gelemez bu imkansız daha önce bir kere lol oynadım arkadasımın hesabıyla heroların büyük çoğunluğu kapalıydı parayla ya da çok fazla oynarsan açılıyomuş saçmalık nasus diye bir hero almıştım ursaya benziyodu ultisi rage tarzı birşeydi. Oyun o kadar kolaydıki deny yok ölünce para aynı, kuvvetle muhtemel iyi oyuncular vardı karşımda arkadaşım ilk çıktığından beri oynar çünkü haritadaki herşeyi traş ettim ve karşı takımı insan onuruna sığmayacak şekilde ezdim. Pişmanım şimdi olsa yapmam lütfen bu kadar kolay bir oyunu oynamayın kapasiteniz bundan çok daha yüksek sevgilerle

• yalçınyalçın Y kullanıcısına yanıt
    aynen eski dotacı bir arkadaşım var çocuk hayatında lol oynamamış benim hesapla dereceli maçına girdi jax aldı 20-7 gibi bir skorla taşıdı :)
  • :) abi biz eski toprağız zor şartlar altında öğrendik dotayı o zaman türkçe filanda değildi bana arkadasım öğretmişti tüm dota mekaniğini ilk maçımızda da bloodseekerla ulti atıp kaç kaç ölüon diyodu

• quote:

Orijinalden alıntı: YesilliksizTantuni

Basee gittin b ile kendi laneine yürümüyor musun? Gene aynı şey. Tpnin iyi yanı diğer kulelere gank anında gidebilmek

Hocam ama soyle bisey var arkadasimdan ogrendim ReCall ozelligi ile base'e isinlandiktan sonra TP gibi bir itemle tekrar kendi laneine 5-10 saniyede donebiliyormussun lol oynayan arkadasin yalancisiyim

• Onu bilmiyorum. Ama şöyle bir şey var tp stunsuz bozulmuyor base atmak damage ile bozuluyor stunsuz herolardan kaçmak icin de iyi bir eşya

• sadece 1 kaç rol oynuyosan diğer rolleri oynamayı öğren her zaman her yerde istenilen rol oynanacak diye bir şey yok. riki al zaten basit hero pub da vur vur geç
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.