Şimdi Ara

LoL'den DotA ya geçmek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lolde iyi değilim gümüş kümesindeyim fakat comm. çok bezdirdi oyundan eğer dotaya geçsem çok zorlanırmıyım amacım eğlenebilcek kadar öğrenebilmek

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

• Şöyle anlatayim sizde en yuksek diamond yada plat mi neyse iste bizdeki siradan oyunculara denk geliyor en az 2-3 seneni alir dotayi kavraman oyle lol gibi basit coluk cocuk oyunu degil yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SirCourage kullanıcısına yanıt
    peki teşekkür ederim yorumunuz için :)
  • SirCourage kullanıcısına yanıt
    Bişey sorabilirmiyim siz seçilmiş insanlarmısınız ?

3 yaşında warcraft 3 oynamaya mı başladınız ?
  • Yenissary Y kullanıcısına yanıt
    2004 den beri oynuyorum biraz igneleyici konusmussun ama neyse baslarsan zaten anlayacaksin ne demek istedigimi

• Evet dostum biz secilmis insanlariz. Zamaninda lole degil dotaya baslamis olmamiz bunu kanitlar niteliktedir.

• Seçilmiş insanlar warcraftın dota mapinde oynamaya başlayanlar diye biliyordum dota2 de başlayanlarda öyleymiş meğersem ben gidip çocuk mobası olan strife oynuyayım en iyisi
    Dota2 yazmadim hocam dikkatli bakiniz

Iyi aksamlar dilerim

• lol dota1 den sonra çıktı hocam zaten isteseniz de başlıyamazmışsınız zaten

iyi akşamlar
    2009 yilinin sonunda weplaya baslamistim. Bir yil sonra lol iki-uc yil sonra da dota2 cikmisti hocam. 2003-2004 oyunculari kadar secilmis olmayabilir

• Durruk D kullanıcısına yanıt
    Güzel bir cevap alabildim sonunda dostum çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yenissary

Lolde iyi değilim gümüş kümesindeyim fakat comm. çok bezdirdi oyundan eğer dotaya geçsem çok zorlanırmıyım amacım eğlenebilcek kadar öğrenebilmek

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

lol de iyi değilsin ev dotaya geçeceksin dur daha fazla hareket etme yavaşça elini moba oyunlarından çek ve başka ilgi alanları edin
  • Kemal Kükrer Elma Sirkesi K kullanıcısına yanıt
    :) oynamak için iyi olmak şart mı dota da kötü oyuncu yok mu düşük mmr daki oyuncular direk oyunu mu siliyor anlıyorum ki dota comm. kendini god ilan etmiş neyse böyle tipler görmek güzel eğleniyoruz :)
  • ahah lol ü oynayamayan dota da oyun siler korkma kardeşim
  • Biraz zorlanabilirsin ama cokta sıkıntı olmaz, ben misal Warcraft Frozen throne'da klasik map oynuyordum sonra çıktı dota, çok basit gelmişti çünkü biz 3-4 hero ve ordudaki elemanların skillerini ayrıca kullanıyorduk. CTRL+1 / 2 /3'e kadar ayırıp oynardık :D her ctrlde 12 savasci oluyordu sanırım.

Bu kadar kendimi övdükten sonra, bu tür oyunları oynamak için sana gerekli en önemli tavsiyeyi vereceğim.

Tahmin edeceğin üzere internet cafe cocuguydum. Büyük abiler oynardı biz izlerdik zamanında ageof/dota/cs vs. En iyi öğrenme önce "izlemek"'tir.

Yeni başlayanlar için hero önerilerinden hero seç kendine ilk olarak sup oyna oyuna alışabilmek için ve bol bol youtube vb oyunları full izle - kesit veya en iyi harektleri izleme. Turnuvadaki adamların "player perspectif" olarak izle yani mouse tıklamasına kadar bak. O adamları ne kadar iyi "Kopyalayabilirsen" o kadar iyi bir başlangıc yaparsın dotaya. Yoksa oyuna gireyim, yok oynarken öğrenirim. Hala 3 yıldır oynayan ve öğrenememiş arkadaşlarım var.
    1 yılda oyunun anasını ağlatan arkadaşlarımda var.

Amerikayı tekrar keşfetme... adamlar zaten iyi oynuyor. Onları izle,özümse ve daha sonrasında üste çıkmaya çalış. Sonrasında Patchlerle gelen buff/nerf olaylarını takip et = Dota biter.

Kolay gelsin.

• hilmignc kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeler için teşekkürler hocam :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.