< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
LoL'den Kurtulma Yolları(7 yıl sonra gelen düzenleme) (4. sayfa)
-
-
Vay be 5 sene olacak şu konuyu açalı.Böyle bir konu açtığımı unutmuşum bile.2016 Eylülde üniversiteye başladıktan sonra oyuna pek girmeye imkanım olmadı hocam.Sadece arkadaşlarla 5v5 atarız o da 2-3 ayda 1 gece.Onun harici aktif olarak oynamayı bıraktım,ha fırsatım olsaydı belki yine de oynardım ama inan elinde imkanın olmayınca hiç yadırgamıyorsun şu oyunu oynamamayı ama yine diyorum eğer üniversite,iş hayatı vs. tarzı şeyler olmasa aktif olarak devam ederdim çünkü bu oyunu oynarken tek derdim lig atlayıp atlayamamaktı. Şuan ise keşke tek derdim o olsaydı diyorumquote:
Orijinalden alıntı: matmaca9
Kurtuldunuz mu peki şimdi? -
Di mi ya... Bi de buyuyunce oyunlar bagimli yapacak derecede kendine cekmiyor artik, oyunlari hayatim boyu cok seven biri olarak diyorum. E zaman da kalmiyor. Ama canin cekmiyor olmasa da, insanin canini ceken sey o zamanki rahatlik ve gecmise olan ozlem oluyor :)quote:
Orijinalden alıntı: Emple
Vay be 5 sene olacak şu konuyu açalı.Böyle bir konu açtığımı unutmuşum bile.2016 Eylülde üniversiteye başladıktan sonra oyuna pek girmeye imkanım olmadı hocam.Sadece arkadaşlarla 5v5 atarız o da 2-3 ayda 1 gece.Onun harici aktif olarak oynamayı bıraktım,ha fırsatım olsaydı belki yine de oynardım ama inan elinde imkanın olmayınca hiç yadırgamıyorsun şu oyunu oynamamayı ama yine diyorum eğer üniversite,iş hayatı vs. tarzı şeyler olmasa aktif olarak devam ederdim çünkü bu oyunu oynarken tek derdim lig atlayıp atlayamamaktı. Şuan ise keşke tek derdim o olsaydı diyorum
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aynen. Geçmişe bi özlem var sürekli.quote:
Orijinalden alıntı: MachinaeSupremacy
Di mi ya... Bi de buyuyunce oyunlar bagimli yapacak derecede kendine cekmiyor artik, oyunlari hayatim boyu cok seven biri olarak diyorum. E zaman da kalmiyor. Ama canin cekmiyor olmasa da, insanin canini ceken sey o zamanki rahatlik ve gecmise olan ozlem oluyor :)
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İradesi olmayan insan nasıl bir şey başaracak yahu yok şunu yap yok bunu yap altı üstü oyun ya nasıl bağımlı oluyorsunuz bende oynuyorum oyunları arada LoL'ü oynuyordum ( 2013'de ) severdim zamanında toplasan 9-10 defa girip oynamışımdır anlamıyorum bu insanları nasıl bağımlı oluyorlar ? hayatınız bu kadar mı boş ya bilgisayar basında bilmem kaç saat geçirebiliyorsunuz.Hayatta her şeyi satın alabilirsiniz ama zamanı alamazsınız bırakın boş beleş işleri. -
yeni gelenlere enstantequote:
Orijinalden alıntı: Nordem
İradesi olmayan insan nasıl bir şey başaracak yahu yok şunu yap yok bunu yap altı üstü oyun ya nasıl bağımlı oluyorsunuz bende oynuyorum oyunları arada LoL'ü oynuyordum ( 2013'de ) severdim zamanında toplasan 9-10 defa girip oynamışımdır anlamıyorum bu insanları nasıl bağımlı oluyorlar ? hayatınız bu kadar mı boş ya bilgisayar basında bilmem kaç saat geçirebiliyorsunuz.Hayatta her şeyi satın alabilirsiniz ama zamanı alamazsınız bırakın boş beleş işleri. -
Hocam nereyi kazandın
Oyunu ilk olarak sil ve başka şeyler bul. Yabancı dizi film vs. Sonra daha yaşın kaç insanın gelecek planı olur derslerine zaman ayır. 2 3 yıl sonra zaten o kadar net anlayacaksın ki bunu. İstesen bile bırakmak zorunda kalacaksın. -
Başka oyuna başlayarak Lol ü bırakabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzgünK -- 22 Ocak 2020; 21:40:42 > -
ayn
-
7 yıl sonra gelen bir edit ekledim ana konuya. bir insanın 17 yaşından 23 yaşına kadar olan değişimini görebilirsiniz :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Emple7 yıl sonra gelen bir edit ekledim ana konuya. bir insanın 17 yaşından 23 yaşına kadar olan değişimini görebilirsiniz :)
Nereyi kazandınız hocam?
quote:
Orijinalden alıntı: MuratYakinFanboiNereyi kazandınız hocam?
Alıntıları Gösterİstediğim bölümü kazanamadım :) inşaat mühendisiyim şuan.
Hocam o kadar haklısınız ki... Her seferinde silip silip iki ay sonra tekrar yüklüyorum. Oyunda herkes birbirine küfür ediyor ve oyunlar en az 25-30 dakika sürüyor. İğrenç bir ortamı var. Bu kadar iğrençliğe rağmen bundan zevk alabiliyoruz ya ben bir şey demiyorum... Dün iki ay sonra tekrar yükledim. Arkadaşla iki el attık ama cidden herkes hiç durmadan küfür ediyor, feedliyor... Selam versen ana avrat düz gidiyor adamlar. Adam Yasuo almış 2/7 gidiyor ama 3/5 giden bana leşsin falan diyor. Susturunca da cevap alamdıkları için ya koridoruna gelip minyonlarını kesiyor ya da ormancıysan kamplarını çalıyor. Hiç olmadı 1v5 girip ölüyor. TR böyle git west dene diyenler olabilir ama onu da denedim. Onda da her oyunda en az 3 afk oluyor. 10 kişiden 3'ü afk... 2v3 oyun oynadığımı biliyorum westte.
Bu kadar şeye rağmen bağımlılık yapıyor. Kendimi aptal olarak görüyorum artık. İki satır bir şey yazmak, okumak zor geliyor. Şimdi telefona da çıktı ya her yerde oynayabiliyorsun nasılsa. Bugün kendime tatil verdim diyerek hiç ders çalışmadan oyun oynuyorum.
"Zaten kısa sürüyor.", "Zaten iki elden fazla atmıyorum." diyerek hem telefondan hem de bilgisayardan oynayanlar kendilerini kandırıyorlar. İki-üç el attığımı sandığım günlerde bir baktım ki en az beş el oyun oynamışım.
Sadece oynamakla kalsa o da iyi ama YouTube'ta bile lol videosu izliyoruz artık zaman geçirmek için. Yetiştirmem gereken makaleler, çalışmam gereken sınavlar var ama bir lol videosu açtığımda aklıma başka hiçbir şey gelmiyor. Oyunu oynarken de videosunu izlerken de zamanın nasıl geçtiğini hiç anlamıyorum. Bir şey olsa da şu oyundan tiksinsem keşke...
-
Katılıyorum bırakın oyunu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X