Uzun zmaandır zevkime hitap edebilecek oyunlar bakıyordum fakat aradığımı bulamıyordum. Lol'ün bunu karşılayabileceğini hissettim ve birkaç sefer antrenman modunda girmişliğimin verdiği deneyim de de bunu destekler nitelikteydi. Ama sorun şu ki ben oyun oynama özürlüyüm, küfür yemek istemiyorum, küfür edildikçe strese grip daha da kötü hale getiriyorum her şeyi :) Bu saatten sonra öğrenmeyi kafama koymalı mıyım yoksa gençliğimi heba etmemek için hiç başlamamalı mıyım? |
Lol'e başlamalı mı?
-
-
Yıllardır oynuyorum, maalesef küfür sorunundan kurtulmak mümkün değil, ben iyi oynasam bile yine küfür yiyorum, kimi kendisi beceremeyip küfür edecek yer arıyor, öbürü killini çaldım diye ediyor vb. bunlar bitmez
ama oynadıkça alışılıyor bir şekilde :)
-
hadi diyelim oynamayı öğrendim, küfürleri kabullendim.. diğer bir aklımı kurcalayan şey ise ya sürekli bu oyunu oynamak istersem, oyun bağımlısı olursam :/ işim var, gücüm var.. başıma dert olsun da istemem fdjd
-
TR serverından uzak durup keyiflik günde 1 2 oyun atılır. Harici ömür törpüsü
-
daha henüz oyunun alıştırma, antrenman kısmında takılıyorum. henüz aram girecek cesareti bile bulamadım :d
Ama TR serverının namını duydum :)
-
bunu da güncelleyeyim... dün gece uzun zamandır aklımda olan bi şeyi yaptım.. peş peşe aram girdim, bugün akşam olsa da tekrar girsem diye eve gitmeyi bekliyorum.
kafama koydum bu oyunu en azından oynamayı öğreneceğim :)
-
Pren varsa evet. Eğer yoksa tavsiye etmiyorum. :)
-
Pren'i para diye okuyup bu oyunda para ne alak diyorum djrjdje
Pren ne ola ki?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X