Şimdi Ara

LOL`e başlanır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar LOL hiç oynamadım sizce başlıyım mı?

Bi benzerini mobilde oynuyorum (Mobile legends) PC yokken baya kasıldım şimdi bilgisayarda var sizce başlıyım mı?

• Hayır başlama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence hiç bulaşmayın psikolojiniz bozulabilir.Biz hata yaptık bari siz bulaşmayın hiç.

• Hocam hirsli biriyseniz rekabetci oyunlardan uzak durun

Ama yok ya olesine bir iki oyun atar cikarim derssniz oynayin

Ama eger hirsli biriyseniz yukselme inadiyla bagimli olursunuz uzak durun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hiç bulaşmamış birine önermem, biz kanser oluyoruz ama yine oynamayı bırakmıyoruz, aslında oynanacak bir oyun değil.
  • Seni TYT/AYT forumunda görürüm, severim. O yüzden samimi bir cevap vermek istiyorum. İstiyorsan oyna. Burada herkesin sövdüğüne bakma oyuna, herkes oynarken zevk alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imsoserious -- 11 Ocak 2020; 1:57:24 >
  • Neden başlanmasın başlanır tabi ama sabır işi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lol 1. çıktı BAŞLIYORMUYUZ ?
    12 yıl önce açıldı
    lol mu daha dengeli dota 2 mi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 yıl oynamadim hiç, geçenlerde tekrar başladım. Daha ilk maçımda oyunu silecektim zor tuttum kendimi. Ben hayatımda oyuncu kitlesi bu kadar rezalet, iğrenç olan bir oyun, bir topluluk, herhangi bir şey görmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: speedyturtle

2 yıl oynamadim hiç, geçenlerde tekrar başladım. Daha ilk maçımda oyunu silecektim zor tuttum kendimi. Ben hayatımda oyuncu kitlesi bu kadar rezalet, iğrenç olan bir oyun, bir topluluk, herhangi bir şey görmedim.
    Division var.

Millet voip özelliği sayesinde DZ'de ulu orta mikrofondan sövüyordu birbirine her dilden.

Hani çoluk çocuk desen tamam ama hepsi de 35 - 40 yaşında adamlar. Böyle bir kitle toplanamaz bir daha bir araya.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.