biliyorum öle olacağını ama bütün arkadaşlarım tr'de ve derdimi anlatamıyorum adamlara ingilizce olarak çoğu oyuncuda referral kastığı için normal pvp maç bulunmuyo
eu westten geç derim.troll aynı,noob aynı.ama tr de hem yanlız hissetmezsin,hem ping gibi sorunların pek olmaz ama küfür bol yersin onu söyleyyeim.
quote:
Orijinalden alıntı: kdfh
eu westten geç derim.troll aynı,noob aynı.ama tr de hem yanlız hissetmezsin,hem ping gibi sorunların pek olmaz ama küfür bol yersin onu söyleyyeim.
puhaaa he ya he
geçme sakın
Arkadaşları trdeyse ne diye geçmeyesin ki onlarla oynayacaksan bence geç, ama arkadaşım yok geçmek istiyorum diyorsan sakın ha aman diyim
tr de çoluk çocuk var baya küfür yiyon ama yurdum insanı diosun biraz oyunda biraz muhabbet dönüyo bu eu westte adamlar sadece oyun oynuyolar ya bi muhabbet eden yok ref kasıyorum 10. level yapiorm şuan başka çarı 975 rp gelcek onla birlikte belki geçerim yeni karakter alıp ama baya bi düşünüyorum ya napsam diye
geç ya küfür falan bi şekilde ignore atarsın kurtulursunda westte ne kadar mal ararsan var plat-diamond arası bile sıgır dolu
NA geç.
quote:
ping gibi sorunların olmazmı? :D weste oynamadıgın çok belli. ben weste 58 pingle oynarken tr 68 ile 150 arasında değişiyor oyun lag larda cabası. bu arada sen tr serverinin türkiyede oldugunu sanıyorsun sanırım?
Konu beleş mezar buldum girsem mi gibi bir şey.Sen bilirsin beleş sonuçta
quote:
Orijinalden alıntı: jasc1453
quote:
ping gibi sorunların olmazmı? :D weste oynamadıgın çok belli. ben weste 58 pingle oynarken tr 68 ile 150 arasında değişiyor oyun lag larda cabası. bu arada sen tr serverinin türkiyede oldugunu sanıyorsun sanırım?
west te oynadım.diğer arkadaşlarımda oyunda sorunları yaşadı.troll noob da aynı ama neyi kasttediğini anlamdım 2.kısımda
geçiyim o zaman ama bi 975 rp bekliyorum gelsin referral sistemden :D
Keep Calm And Trololloo (TR SERVER)
geç ya low elo lar konuşuyo işte
İki server'da aynı sunucu üzerinden. Almanyada bu sunucu. Yani TR'de oynayınca daha az ping alıyorsun gibi bir şey yok.
Herkes TR'ye geçti ama ben Westte kal derim. Benim de arkadaşlarım geçti TR'ye ama geçmem ben cidden. EUW Silver Oyuncuları = TR Bütün Rank oyuncuları. Yani EUW'de sadece silver olanlar tüm trdekilerden daha fazla. Gerisini sen düşün.
geç bence muhabbet yaparsın en azından feedleselerde :D
tamam son kararım geçcem :D referral sistemden 975rp gelecek onu bekliyorum o geldiği anda geçicem :D
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: jasc1453
quote:
west te oynadım.diğer arkadaşlarımda oyunda sorunları yaşadı.troll noob da aynı ama neyi kasttediğini anlamdım 2.kısımda
ping sorunu olmaz demişsin ya onun için dedim westin pingi tr den daha düşük ve daha dengeli. tr nin sunucuları türkiyede değil onlarda avrupada ama westin ki kadar düzgün çalışmıyorlar o yüzden devamlı oyunda lag ping sorunu yaşıyorsun tr de.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme