ben 1-2 gün öncesine kadar rahat bir şekilde orta ayarlarda oynuyordum oyunu (Çevre kalitesi - düşük - gölgeler kapalı) gayet normaldi fps 60-80 arası . Daha sonra hiçbirşey olmadan birden fps 40-50 ye düştü 40 fps de zamanımızda oynanmıyor . Neyse grafikleri düşüğe çektim ama yine aynı sıkıntı fps artmıyor neyde kaynaklanıyor bilemedim ve bu yazıyı yazdım . Neyse umarım çözüm bulunur . Sistemim aşağıda , sistemden kaynaklandığını düşünmüyorum çünkü aynı ayarlarda rahat bir şekilde oynuyordum .
ben 1-2 gün öncesine kadar rahat bir şekilde orta ayarlarda oynuyordum oyunu (Çevre kalitesi - düşük - gölgeler kapalı) gayet normaldi fps 60-80 arası . Daha sonra hiçbirşey olmadan birden fps 40-50 ye düştü 40 fps de zamanımızda oynanmıyor . Neyse grafikleri düşüğe çektim ama yine aynı sıkıntı fps artmıyor neyde kaynaklanıyor bilemedim ve bu yazıyı yazdım . Neyse umarım çözüm bulunur . Sistemim aşağıda , sistemden kaynaklandığını düşünmüyorum çünkü aynı ayarlarda rahat bir şekilde oynuyordum .
Bu arada bu gün sonsuz uçurum haritasında özel oyun açıp bi baktım. İlginç bir şekilde fps gayet normal 50-60-70 falan geziniyor akıcı oynuyorum yani. Bahsettiğim ayarlarda. Çok ilginç kesinlikle benim sistemden kaynaklanıyor olamaz hata.
Bu arada yarın uğursuz koruluktada deniycem sadece sihirdar vadisinde sıkıntı benim için sanırsam cevaplarınızı bekliyorum.
refreshlock yükle
quote:
Orijinalden alıntı: Xmithie
refreshlock yükle
Konuyu biraz açarmısın ? Ne işe yarıyor bu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme