Arkadaşlar 4 yıldır oynadığım LoL’u artık bırakma aşamasındayım insanların nefreti küfürleri artık dayanılmaz halde oyun oyun olmaktan çıktı. Hele ki tr serverında işler ne kadar zor bilirsiniz. Uzun bir süredir oya girmiyodum ve bugün bir kere ve satmaya karar verdim eskiden plat 2’ye kadar çıktığım hesabım inaktiflikten plat 5’e kadar düştü. Tr sunucusunda 7 sayfa rünü var ve 6’sı tam 7.’si sayfayı elimdeki rünlerle beraber sürekli değişen bi sayfa olarak kullandım. 45 karakter eksiği var bu da benim ip’yi biraz aptal aptal şeylere harcadığımın kanıtı. Şuanda unranked durumdadır hiç maç atmadım. Bulunan skinler: EJDERKATİLİ PANTHEON ARCADE HECARİM MAGMA RENEKTON MASKELİ SHACO ASTRONAUTİLUS MUHAFIZ LUX TAPINAK SAVAŞÇISI JAX KURUP NİNJASI KENNEN HAYDUT SİVİR DONMUŞ DEHŞET NOCTURNE EJDERKATİLİ JARVAN IV BROLAF KARETECİ KENNEN İONİALI MASTER Yİ İMPARATORLUK ASKERİ XİN ZHAO PARALI ASKER KATARİNA SIRTLAN WARWİCK DEHŞET ŞOVALYESİ GAREN Ve unuttuğum ya da göremediğim bi kaç tane skin 2 şanlı skini ve riot skinleri yaklaşık 25 tane Yaklaşık 45-60 civarı skinler istiyorum ya da direk steamdeki para olarak da takas yapılabilir.