Şimdi Ara

LoL icin ekipman (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Lol için bu kadar kasma logitech g300 mouse logitech g105 klavye kullanıyorum aşırı memnunum altları ikisindede aynı çok klas duruyor ikisi öneriririm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ürünün boyutlarınıda görmen açısından şöyle bi foto paylaşayım

LoL icin ekipman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AeroWong -- 31 Mayıs 2014; 22:53:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reomur

Lol için bu kadar kasma logitech g300 mouse logitech g105 klavye kullanıyorum aşırı memnunum altları ikisindede aynı çok klas duruyor ikisi öneriririm

oda guzel mouse fakat Steelseries goruntusu bana daha hos geliyor birde cogu oyuncunun bunu tercih etmesi dahada cekici hale getiriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acetylene

ürünün boyutlarınıda görmen açısından şöyle bi foto paylaşayım

LoL icin ekipman

eyvallah cok sagolasin :) ... Gayet guzel bence buyuklugude yeterli gibi gorunuyor . Ne cok buyuk ne cok kucuk.. Eger cok buyuk olsaydi bu seferde sorun olurdu heryerde kullanilmazdi bence bu ideal boyut. Mouse da insallah bekleneni veriyordur :) Siparisi verdim insallah guzel bir urun cikar diye umuyorum :)

edit:https://www.youtube.com/watch?v=OELvJEJjphw ayrica su videodada gayet buyuk gozukuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shatan -- 31 Mayıs 2014; 22:57:39 >

• ben çok memnunum üründen macrolarını falanda kullanıyorum . güle güle kullanman dileğiyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shatan

quote:

Orijinalden alıntı: IV. Lannister

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IV. Lannister

Amazondan al

Amazondan almak biraz sknti degil mi ? kredi karti ile odeme veya shipping ( ucreti ve ulasim tarihi ) ? kulakligi mesala buraya gore cok ucuz mesala

Sorun degil kredi karti verebilirsin amazona köklü bir firma shippingde 2 secenek var biri4-5 gune geliyo digeri 9-15 gune fazla degil fiyat farkina deger 100 dolarin altindaki urunlere gumruk vergisi odemezsin

Haklisin fakat ama urun arizali cikinca falan yine sorun olacak basimi agritacak dusuncesiyle bu islere girismeyi dusunmuyorum suanlik ve sadece kulaklik alirsam eger oda 85 dolar yaziyor internet sitesinde yine gumruk vergisi odemek zorunda kalacagim.

85 dolar 100 dolarin altinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugun urun geldi alip denedim ... Mousepad yeterli boyutta kucuk degildi. Mouse a henuz alisamadim ve bugun feedledim baya :D Eski mouse a gore cok buyuk geldi .. Geri versem degistirsemmi yoksa alisir miyim acaba diye kararsiz kaldim ..Internette tum karsilastirmalara baktim sensei raw daha iyi diyorlar ama elime buyuk geldi acaba sonradan alisiliyor mu ? birde ayarlarini anlayamadim yukledim internetten fakat led ayarlari falan var onlari anlayamadim
  • quote:

Bugun urun geldi alip denedim ... Mousepad yeterli boyutta kucuk degildi. Mouse a henuz alisamadim ve bugun feedledim baya :D Eski mouse a gore cok buyuk geldi .. Geri versem degistirsemmi yoksa alisir miyim acaba diye kararsiz kaldim ..Internette tum karsilastirmalara baktim sensei raw daha iyi diyorlar ama elime buyuk geldi acaba sonradan alisiliyor mu ? birde ayarlarini anlayamadim yukledim internetten fakat led ayarlari falan var onlari anlayamadim

Bende senseiden x7 ye geçip alışamadım, elim terledi ama zamanla düzeliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.