Şimdi Ara

lol için kulaklık(ACİL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet konuyu yanlış yere açtım ama doğru yer resmen çöl

nese konuya geçem ben ağır bir lol oyuncusuyum ve aldığım 20 liralık kulaklık kırıldı ve şu ikisi arasında kaldım

http://www.sanalmarketim.com/logitech-g230-mikrofonlu-gaming-kulaklik-981000540/p_49037/

http://www.sanalmarketim.com/thermaltake-ttshtshk002ecbl-tt-esports-shock-oyun-kulakligi-siyah/p_12007/

genelde skype den bağlanıp arkadaşla birlikte oynuyoz ve leptopum aşırı ses çıkartıyor ona göre önerirseniz

• İki kulaklığı da beğendim G230 u zaten kullanıyorum fakat diğer kulaklık ayrı bi hoşuma gitti iki kulaklıkda eşit sayılır
  • Best Marksman TR kullanıcısına yanıt
    g230 dan memnun musun bari
  • omerreyiz2234 O kullanıcısına yanıt
    Kulaklıgın fıyatına gore mıkrofonu ıyı degıldır 800 tl kulaklık olan steelserıesın mıkrofonunu kullanıyorum ama ınan sankı telefonla konusuyomus gıbı ses cıkıyor. Gıdıp teknosa bımeks gıbı yerlerden once dene derım. Sonra al.
  • valla 20tl lik kulaklıklar falan çabuk kırılıyor.Ben nokia telefon kulaklığıyla oynuyorum süper oluyor ortasında bi yer var oraya zeytin çekirdeği koydum selobandıyla sertçe yapıştırdım basılı tutması için (basılı tutması pc için uyumlu hale gelmesini sağlar,basılı tutulmazsa telefon için neyse biliyosunuzdur belki)su anda 3 ay çok rahat şarkılar dinliyorum lol oynuyorum
  • Nykspos kullanıcısına yanıt
    keşke bi imkanım olsa da gidebilsem
  • Kaanx111 kullanıcısına yanıt
    ah bilmez biyim o kulaklıkları ben sakızla yapardım o işi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC için Gamepad önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerreyiz2234

Memnunum,jak uçlarıda sağlam baya,genelde ben ayağıma kabloya takar jax uçlarını yamulturdum,geçen yine taktım kasanın girişlerini yamulttu bunu niye yazdım bilmiyorum XD
  • quote:

Orijinalden alıntı: Best Marksman TR

quote:

Memnunum,jak uçlarıda sağlam baya,genelde ben ayağıma kabloya takar jax uçlarını yamulturdum,geçen yine taktım kasanın girişlerini yamulttu bunu niye yazdım bilmiyorum XD

ayran içiyodum virgülden sonrasını püskürttüm her yer ayran oldu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Best Marksman TR

quote:

ayran içiyodum virgülden sonrasını püskürttüm her yer ayran oldu

Ban ban çiki çiki ban ban post qnq

• G230 alabilirsin ancak ben senin yerinde olsam biraz daha para koyup şunu alırdım:
    http://zoccoshop.com/arama?ob=6&kat=0&word=siberia&tip=1&sc=0
  • her neyse beyler kararımı verdim efsane değişmez(?)deyip logitech g230 aldım konu kilit
  • çakma beats lerden al teq atarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle şunu söylemem gerekiyor ki; alacağın şey kesinlikle kulaklık olmamalı. Alacağın şey ses kartı olmalı. Eğer aldığın kulaklığın bir ses kart bağlantısı yoksa sana sese dair hiçbir artı katmayacaktır. Fakat muhtemel harcayacağın fiyata yakın bir meblağ ile ses kartlı bir kulaklık alabilirsin.

Alacağın kulaklığın modeli Creative olmasını öneririm. Çünkü creative, multimedya ve oyun açısından üst düzey ses sunan, ses kartı kulaklıkları ucuz fiyattan satmakta.
    Alacağın kulaklığın markasının steelseries, razer, sennheiser olmasını kesinlikle önermem. Çünkü bu markalar Türkiye içerisinde normalinin çok üstü fiyattan satılmakta. Aynı zamanda Steelseries ve Razer ses kartı vermiyor. Bu da sana bir dezavantaj oluşturur.

Logitech alabilirsin. Logitech, Dolby pro logic IIx ses kartını kullanarak sanal 7.1 ses desteği vermekte. Kulaklığın diğer özelliklerini beğenmesemde en azından paranı verdiğin şey seni tatmin eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: zileantek

G230 alabilirsin ancak ben senin yerinde olsam biraz daha para koyup şunu alırdım:
    http://zoccoshop.com/arama?ob=6&kat=0&word=siberia&tip=1&sc=0

%70 cakma bunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.