Şimdi Ara

LOL kapalı beta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kapalı betaya ne zaman gireceğiz? Hala bekliyoruz ayın 15-25 gibi bir şeydi.Oyungezer dergisi alanların kapalı betaya girileceği söylendi dergide siteden yönlendirme yapılacağı yazıyordu ama hala herhangi bi şey yok yardım edebilirmisiniz lütfen !!!

• Senin için kapalı betayımı açalım nası bir yardım bekliyorsun bizden söyle APTULLAH!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi * KıL -- 23 Ağustos 2012; 1:45:30 >
  • olm biz oynuyoruz kapalı betada bi tek seni almamışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cankoloz

Arkadaşlar kapalı betaya ne zaman gireceğiz? Hala bekliyoruz ayın 15-25 gibi bir şeydi.Oyungezer dergisi alanların kapalı betaya girileceği söylendi dergide siteden yönlendirme yapılacağı yazıyordu ama hala herhangi bi şey yok yardım edebilirmisiniz lütfen !!!

http://oyungezer.com.tr/lol

burayı takip et oyungezer aldıysan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

Senin için kapalı betayımı açalım nası bir yardım bekliyorsun bizden söyle APTULLAH!

hayır kapalı betaya nasıl gireceğim hakkında bir bilgim yok ve ayrıca ismimi yazrken heralde bişey mi seni çarptı elin kaydı heralde !!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: cankoloz

quote:

Senin için kapalı betayımı açalım nası bir yardım bekliyorsun bizden söyle APTULLAH!

hayır kapalı betaya nasıl gireceğim hakkında bir bilgim yok ve ayrıca ismimi yazrken heralde bişey mi seni çarptı elin kaydı heralde !!!!

Pardon abdullah.

Kapalı beta şuanda kapalı daha açıklanmadı ne zaman açılacağı ama tarih gelirse forumda görürsün kardeşim.
  • quote:

Aç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • büyük ihtimalle eylül ün 2.haftası başlayacakmış
  • 15-20 Ağustostu, eylülün ilk haftasına eretelediler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.