Bildirim
LOL Karakterleri İlişki Akrabalık Durumları (7. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü, 3 Mobil
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: l FlushRoyaL l
Riven -Talon
Cassiopeia - Katarina(ailenin şımartılmış kızı favorim cass ondan nefret ediyor vs lerinde %50 şansları var cass in ultisi dönerken stunlayabilirse cass alır rahatça)
Ashe-Sejuani(nefret dolu kız kardeş frejilordu küçük düşürdüğünü düşünüp asheyi ayşe yapmaya gelmiş)
Lux-Garen(kendini Damacana ya adamış iki kardeş)
Darius-Draven (dariusun gölgesinde kalan draven kendini kanıtlamak istiyor dariusa nefreti yok)
Shen-Zed (iki üvey kardeş shenin öz babası bu garibanı yanına alıyor eğitiyor kardeş gibi büyüyorlar eğitim duellolarında shen hep bir adım önde zed bunu hazmedemeyip gizli lanetli bir gölge tekniğini kullanarak shen abimizi yeniyor ustası bunu anlıyor ustasına da liseli gibi atar yapıyor zed de onu odaya çekiyor ve odadan çığlıklar geliyor artık ne anladıysanız
Tryndamare- Ashe özel hayat sanırım karı kocalar yoksa var bi durum
Taric-Ezreal bunları açıklamak istemiyorum Hollandalı bunlar
Taric-Ezreal
-
quote:
Riven -Talon
Cassiopeia - Katarina(ailenin şımartılmış kızı favorim cass ondan nefret ediyor vs lerinde %50 şansları var cass in ultisi dönerken stunlayabilirse cass alır rahatça)
Ashe-Sejuani(nefret dolu kız kardeş frejilordu küçük düşürdüğünü düşünüp asheyi ayşe yapmaya gelmiş)
Lux-Garen(kendini Damacana ya adamış iki kardeş)
Darius-Draven (dariusun gölgesinde kalan draven kendini kanıtlamak istiyor dariusa nefreti yok)
Shen-Zed (iki üvey kardeş shenin öz babası bu garibanı yanına alıyor eğitiyor kardeş gibi büyüyorlar eğitim duellolarında shen hep bir adım önde zed bunu hazmedemeyip gizli lanetli bir gölge tekniğini kullanarak shen abimizi yeniyor ustası bunu anlıyor ustasına da liseli gibi atar yapıyor zed de onu odaya çekiyor ve odadan çığlıklar geliyor artık ne anladıysanız
Tryndamare- Ashe özel hayat sanırım karı kocalar yoksa var bi durum
Taric-Ezreal bunları açıklamak istemiyorum Hollandalı bunlar
daha iyi açıklanamazdı :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: PikacuTR
quote:
Orijinalden alıntı: Drug Free
Tristana - Teemo, yakın arkadaşlar. Dedikodular onların sevgili olduğunu söylüyor.
Teemo erkek değil
O zaman Tristana erkek, çünkü Teemo Tristana'ya platonikmiş.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: PikacuTR
quote:
Tristana - Teemo, yakın arkadaşlar. Dedikodular onların sevgili olduğunu söylüyor.
Teemo erkek değil
O zaman Tristana erkek, çünkü Teemo Tristana'ya platonikmiş.
Rumble tristanaya platonik diye biliyorum. Teemo ile tristana iyi arkadaş.
-
quote:
Orijinalden alıntı: kcknz
Garen'in ikiye böldüğü urgot u tekrar düzelten viktordur.. Viktor da jayce in düşmanıdır bilim adamı rekabeti var bunlarda.. Nami ile diana arasında bir olay var ama onu tam bulamadım bilen varsa yazabilir mi?
Nami su diana ay , gelgit.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: xDragonero
quote:
Orijinalden alıntı: Arslan61
Talon katarina kardes
Hayır değiller. Talon bir suçlu ve Katanın babası onu yakalıyor. 2 seçenek sunuyor; Ölüm ya da Noxus için çalışmak. O da noxusu seçiyor. Kardeslik falan yok yani.
katanın babasıda dariusmuydu komutanımıydı neydi kata ile darininde şeyi vardı sanırım -
quote:
Garen'in ikiye böldüğü urgot u tekrar düzelten viktordur.. Viktor da jayce in düşmanıdır bilim adamı rekabeti var bunlarda.. Nami ile diana arasında bir olay var ama onu tam bulamadım bilen varsa yazabilir mi?
quote:
Orijinalden alıntı: bitlikarınca
quote:
Orijinalden alıntı: Peder '
quote:
Orijinalden alıntı: Arslan61
Talon katarina kardes
Cassiopeia ve katarina olmasın o ?
Kuzen veya üvey kardeş gibi.bi durum vardı galiba
Orasını bilmiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: WanteDesmond
LOL karekterlirin akrabalık ve ilşkili durumlerini bilen yazablir mi?
Tüm dertlerimiz bitti bu başladı :D -
Tryn ile Ashe nisanli diye biliyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: SkiLNight_68
quote:
harbi olabilir bu çok mantıklı iyi yakaladın
puhahahahah @IcyTea Lemon -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Straight X Edge
Bunu duyan Heimer adeta deliye döner o kaslı kolları sert görünüşü hiçbir işe yaramaz liseyi tekrar okuyup mekanik bölümüne hazırlanıer YTÜ(Yordle teknik Üniversitesi )Mekanik bölümü kazanır robot yapımını öğrenir bunları teemonun üstüne salar ve teemoyu öldürür zor gününde triste dost ayağıyla yavşar ve tristi kazanır . Bunu duyan ziggs ...
AHuaua
-
quote:
Orijinalden alıntı: 0RK
Annie-Amumu: Arkadaş. Büyük ihtimalle friendzone vakası var
Teemo-Tristana: Kankalar
Kayle-Morgana; İyi melek-kötü melek (kardeşler)
Nasus-Renekton: Kardeş
Evelynn-Twisted Fate: Ex aşklar
Zed-Kennen-Akali-Shen aynı tarikattalar (Aynı tarikatta eğitim aldılar, Zed karşı geldi sonradan işte neyini uzatıyorsunuz sanki uyduruyoruz)
Ashe-Tryndamere: Evliler hatta biri kraliçe diğeri kral
Ashe-Sejuani: Kardeş
Twisted Fate-Graves: Ezeli rakip
Garen-Katarina: Bir aşk var ama tercihler onları uzak tutuyor.
Darius-Draven: Kardeş
Katarina-Cassiopeia: Kardeş
Rengar-Kha'zix: Ezeli rakip
Garen-Urgot: Garen Urgot'u ortadan ikiye bölmüş. Böyle bir durum var.
Master Yi-Wukong: Yi, Wukong'un hocası.
LeBlanc-Swain: Blackrose tarikatının üyeleri.
Malzahar-Kogmaw: Malzahar Kog'u açlıktan kurtarmış, o yüzden kog onu çok seviyormuş.
Lux-Garen: Kardeş
Ekstra:
Helal
-
Tam da Jinx-Vi niye yok diyecektim ki konunun tarihin baktımquote:
Orijinalden alıntı: retrowerquote:
Orijinalden alıntı: 0RK
Annie-Amumu: Arkadaş. Büyük ihtimalle friendzone vakası var
Teemo-Tristana: Kankalar
Kayle-Morgana; İyi melek-kötü melek (kardeşler)
Nasus-Renekton: Kardeş
Evelynn-Twisted Fate: Ex aşklar
Zed-Kennen-Akali-Shen aynı tarikattalar (Aynı tarikatta eğitim aldılar, Zed karşı geldi sonradan işte neyini uzatıyorsunuz sanki uyduruyoruz)
Ashe-Tryndamere: Evliler hatta biri kraliçe diğeri kral
Ashe-Sejuani: Kardeş
Twisted Fate-Graves: Ezeli rakip
Garen-Katarina: Bir aşk var ama tercihler onları uzak tutuyor.
Darius-Draven: Kardeş
Katarina-Cassiopeia: Kardeş
Rengar-Kha'zix: Ezeli rakip
Garen-Urgot: Garen Urgot'u ortadan ikiye bölmüş. Böyle bir durum var.
Master Yi-Wukong: Yi, Wukong'un hocası.
LeBlanc-Swain: Blackrose tarikatının üyeleri.
Malzahar-Kogmaw: Malzahar Kog'u açlıktan kurtarmış, o yüzden kog onu çok seviyormuş.
Lux-Garen: Kardeş
Ekstra:
Helal
Alıntıları Göster
-
Try, Ashe ile sevişirken ulti atıyormus, canı yanan Ashe de buz atışı yaparak Try ı yavaşlatmayı denemiş diyollağ. Valla Ziggs in yalancısıyım ben de...quote:
Orijinalden alıntı: tenshou
Tam da Jinx-Vi niye yok diyecektim ki konunun tarihin baktım
Alıntıları Göster -
sen bunu alacakaranlık mı zannettin warwick vladimirn bağlantısı yok warwick ve lee sin düşman çünkü lee işlerini bozuyor ve warwcik onun urfunu öldürüyor hatta onun ko
kostümü var
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X