Şimdi Ara

LoL Offline Turnuvası 24 Eylül'de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ayrıntılar için ;

Turnuva Takip

Fan Page

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onepower -- 14 Eylül 2011; 17:37:42 >

• fotoskeyp terk gibi olmuş
  • First Blood 5v5 LOL Turnuvası

bu turnuvadan da türkiye 6.ları çıkacak gibi
  • Gamer Arena neresi ?
  • Bu afise 100 lira katilim ucreti az olmus. Paintte arkaya resim yapistirip onune yazi falan bile yazmislar. Bence en az 200 olmali.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuKaHero

Bu afise 100 lira katilim ucreti az olmus. Paintte arkaya resim yapistirip onune yazi falan bile yazmislar. Bence en az 200 olmali.

bence boş cevap yazmaktansa yapılan yatırıma bak

resimler
  • quote:

Orijinalden alıntı: WatchOverMe

quote:

Bu afise 100 lira katilim ucreti az olmus. Paintte arkaya resim yapistirip onune yazi falan bile yazmislar. Bence en az 200 olmali.

resimler

Yatirimi benim odulu bile belli olmayan bi turnuvaya 100lira gomcegimi dusunerek yaptilarsa keske yapmadan sorsalarmis ne diyim :)

O turnuvaya anca 2-3 takim katilir, 1-2 takim da turnuvayi duzenleyen ekip kendi arasindan cikarsa 4 takimlik bi turnuva olur. Birinci 150lira, geri kalanlar da havasini alir.

Benim icin fazla mukemmel bi turnuva.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben takımımla orda olcam
    bence turnuva zamanı gel
    turnuva zamanı paran yoksada ben veriim

senin gibiler baltalamasa bu organizasyonları belki sadece memeleketin yogurtu olarak kalırız ama sen ve türevlerin bole düşüncükle hep cacık hep cacık
  • quote:

quote:

resimler

razer sponsor sanırım

• arkadaşlar lolde yeni bir turnuva başlatmıs ama cod 4 ve csde çok öncelere dayanan bir firmadır.
  • GameEkstra'yı zaten tanıyoruz orda bi problem yok(!) Fakat sitedeki tasarım ve afişler bu organizasyona hiç yakışmıyor.
  • Sen takiminla orda olcan
    Ben de takimimla orda olurum
    Zaten bi biz 2miz oldugumuzdan tek macla dunya sampiyonunu belirleriz hemen
    Parani da bana vermene gerek yok biriktir lazim olur
    Bu organizasyonlar insanlar baltaladigi icin mi gelisemiyor ? belki de sadece ilgi azdir olamaz mi ? az kafani kullan kim niye birinin turnuvasini baltalasin ? Yani bi dunya turnuva gordum/katildim insanlar katilim ucreti olmayan ama verdigi odul bunun verceginin en az 4-5 kati olan turnuvalarda bile maca cikmiyor. Bunlari birileri zorla mi o bilgisayara oturtmuo da maca cikmiolar ? Yok iste, turnuva organize edeyim de para kazanayim diyenlere ekmek cikmiyor olay bundan ibaret. Cunku ilgi yok. "hepiniz boylesiniz hic destek yok hep kostek oluosunuz yogurt cacik zart zurt" acistasyonunu bu forumda yapacagin son insanlardan biriyimdir heralde cunku hangi turnuvalara ne destek verdigimi bi ben bilirim. Ama yani bu adam bu isi hayrina yapmio ki amaci para kazanmak. Bi de benden destek bekliosa daha cok bekler. Bunun mesela lokanta acan birinin "biliyorum fiyatlar azcik kolum gibi ama tum yemekseverlerden destek bekliyorum ;)" demesinden bi farki yok.

PS: senin takimin adinin Team Gamer Arena falan gibi bise oldugu yonunde derin supheler olustu bende ama neyse ya.

edit: yazim hatasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuKaHero -- 14 Eylül 2011; 0:29:31 >

• quote:

Sen takiminla orda olcan
    Ben de takimimla orda olurum
    Zaten bi biz 2miz oldugumuzdan tek macla dunya sampiyonunu belirleriz hemen
    Parani da bana vermene gerek yok biriktir lazim olur
    Bu organizasyonlar insanlar baltaladigi icin mi gelisemiyor ? belki de sadece ilgi azdir olamaz mi ? az kafani kullan kim niye birinin turnuvasini baltalasin ? Yani bi dunya turnuva gordum/katildim insanlar katilim ucreti olmayan ama verdigi odul bunun verceginin en az 4-5 kati olan turnuvalarda bile maca cikmiyor. Bunlari birileri zorla mi o bilgisayara oturtmuo da maca cikmiolar ? Yok iste, turnuva organize edeyim de para kazanayim diyenlere ekmek cikmiyor olay bundan ibaret. Cunku ilgi yok. "hepiniz boylesiniz hic destek yok hep kostek oluosunuz yogurt cacik zart zurt" acistasyonunu bu forumda yapacagin son insanlardan biriyimdir heralde cunku hangi turnuvalara ne destek verdigimi bi ben bilirim. Ama yani bu adam bu isi hayrina yapmio ki amaci para kazanmak. Bi de benden destek bekliosa daha cok bekler. Bunun mesela lokanta acan birinin "biliyorum fiyatlar azcik kolum gibi ama tum yemekseverlerden destek bekliyorum ;)" demesinden bi farki yok.

PS: senin takimin adinin Team Gamer Arena falan gibi bise oldugu yonunde derin supheler olustu bende ama neyse ya.

edit: yazim hatasi

Adeks dir o, gçeen turnuvada da mekan sahibi 2 takım vardı zaten :D 1. flash bellek almıştı. Böyle al bunu! edasıyla veriyolar düşünsene. Resim falan çekiyolar, elinde flash bellek. 16GB! diye bağırıyosun falan :D

• Daha ucuz olsa takım toplar gelirdim, sırf eğlencesine. Ama o parayı versem içimde kalır
  • @BuKaHero - @PhTx3
    Beyler anlaşılmayan bi yer var, şimdi diyorsunuz ki turnuva yapılcak katılım ücreti şu kadar, anladığıma göre siz katılım ücretini yadırgamıyosunuz verilen ödülü yadırgıyorsunuz.
    Birde turnuvayı yapan insanların gözünden bakalım; Bi turnuva yapıcaksınız ne kadar takımın katılcağı belli olmayan bi turnuva ! ? Şimdi adam oraya yazarsa birinciye ödül 1000 lira, ikinciye 500 lira vb.Tamam kayıtlar alınıyor toplam 10 takım çıktı katılım ücreti 100 lira zaten adamların turnuva merkezine yaptığı yatırım belli sponsorları yok (!) O zaman bu insanlar zarara giricek..Hem oyuncular için turnuva yapıcak hemde kendi cebinden para vericek ? Böyle bi saçmalık yok.
    Arkadaş Adeks turnuvas fln demiş..oyun guru'ya gir cs 1.6 için konusuyorum turnuva duyuru sırasında ödüller zaten belli çünkü katılcak takımlarda belli adamlar 32 takımlık bi turnuva yapsa dolucak o yüzdende ödülü belli..Bunlar LoL için geçerli değil..Siz şuan bu organizasynun içine limon sıkıyorsunuz.
    Fiyat'a baktığımızda bence normal, çok fazlaa değil açıkcası ve dediklerine göre ödül tarzı şeylerde dağıtcaklarmış..Fakat şunu gördüm League Of Legends ülkemizde turnuva açısından gelişmiyor.

• @yasin
    Yok abi ben hem katilim ucretini hem de hem de odullerin belli olmamasini yadirgiyorum. Ornek verdigin gibi cs turnuvasi oldugunda 32 takim katiliomus kafadan. Tamam iste ondan istersin 100 kagit o da verir. Ben olsam ben de veririm cunku 32 takimli turnuvaya katiliosun boru degil. Ama konu lol olunca usttede yazdigim gibi en iyi ihtimalle katilcak takim sayisi 4. E 32lik turnuvayla 4luk turnuvanin odulu ayni olmuo o kabulum. Ama katilim ucreti de ayni olmasin bi zahmet. Katilim ucretiyle ilgili hosuma gitmeyen durum bu.

Odullerin belli olmamasi konusunda da, ben demedim ki sponsorsuz olsun yoksa valla katilmam diye. Bulsalarmis bi sponsor odulleri onlar karsilasaymis. Usb bellek gibi dandik bise olmadigi muddetce (@phtx3 :D) illa nakit para istiyorum diye kimse tutturmaz heralde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

@yasin
    Yok abi ben hem katilim ucretini hem de hem de odullerin belli olmamasini yadirgiyorum. Ornek verdigin gibi cs turnuvasi oldugunda 32 takim katiliomus kafadan. Tamam iste ondan istersin 100 kagit o da verir. Ben olsam ben de veririm cunku 32 takimli turnuvaya katiliosun boru degil. Ama konu lol olunca usttede yazdigim gibi en iyi ihtimalle katilcak takim sayisi 4. E 32lik turnuvayla 4luk turnuvanin odulu ayni olmuo o kabulum. Ama katilim ucreti de ayni olmasin bi zahmet. Katilim ucretiyle ilgili hosuma gitmeyen durum bu.

Odullerin belli olmamasi konusunda da, ben demedim ki sponsorsuz olsun yoksa valla katilmam diye. Bulsalarmis bi sponsor odulleri onlar karsilasaymis. Usb bellek gibi dandik bise olmadigi muddetce (@phtx3 :D) illa nakit para istiyorum diye kimse tutturmaz heralde.

Şuan herkes haklı durumda, Oyuncular katılımı ve ödülü bilmeden katılmak istemiyor..Turnuvayı gerçekleştiren insanlar şuan sadece turnuvayı yapmadıgı takdirde haklı durumda olurlar

• quote:

quote:

resimler

Hem turnuvaya katılacaksın hem de para vereceksin? Dünyanın hangi yerinde var böyle bir mantık Türkiye'den başka?
    Koskoca Razer ile anlaşmışsın sponsorlukta. Twitch.tv veya Own3d.tv ile mi anlaşamıyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

quote:

resimler

Hem turnuvaya katılacaksın hem de para vereceksin? Dünyanın hangi yerinde var böyle bir mantık Türkiye'den başka?
    Koskoca Razer ile anlaşmışsın sponsorlukta. Twitch.tv veya Own3d.tv ile mi anlaşamıyorsun?

Turnuvaya para vererek katılma heryerde var. Biraz turnuvaları takip etmen lazım. 2-3 Turnuva izleyip böyle yorumlar yapman normal ama.

• Enayilikse bu oyunu oynamayacaksın. Çünkü yapılan turnuvaların %70 inde katılım ücreti alınır. Invite üzeri olan turnuvalar hariç. veya WCG gibi uluslararası turnuvalar...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.