Şimdi Ara

lol pbe başlıklarından sıkıldınız biliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lol pbe yaklaşık 3 aydır takip ediyorum her ayın başı 3 gün gecemi gündüzümü siteyi refesh ederek geçirdim alamadım yinede artık çıldırma aşamasındayım karakter denemek skin denemek istiyorum onun yanı sıra internetten alıcagın skine veya karaktere bak diyorsunuz diyeceksiniz beklide karsıdaki adamın (anlatan kişi) oynayış tarzı taktikleri bana uymuyor yada alakasız cıkıyor ben karakterle o taktigi denemek nasıl oluyor yararlımı denemek istiyorum mesela en basitinden

Örnek:Alistar ile birine vurup duvardan fırlatmak koridordan atmak istiyorum

Lütfen artık yalvarıyorum size verebilecegim tek sey DotA2 elimde birtek bu kaldı.

• 1-2-3 de açılacagı felanartık dogru degıl kafalarına göre açıyorlar bende skin denemek için giriyorum şansa nisanda 1 tane aldım işin zor
  • 7 tane var ama vermem
  • Beyler banada lazım elinizde varsa verirseniz iyi olur pbe indirdim hesap yok
  • aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: _fizz_

Beyler banada lazım elinizde varsa verirseniz iyi olur pbe indirdim hesap yok

İndirmeseydin.
  • Banada lazım.
  • arkadaşlar banada lazım hazır başlık acılmış banada gönderin napacanız 10 tane 20 tane hesabı sevabına verin olmayanlara :)
  • Bi daha açılınca söz hepinize vericem üyelik. Alıcam 20 tane, dağıtıcam... Var bende kendi üyeliğim vermem onu
  • bana da lazım
  • Abi bana bir tane ver sana DoTA 2 Beta Key vericem bedava ama sen bana pbe üyelik ver ben sana beta key yapmanı sağlıcam bile pls ver bugün şimdi . :(
  • İyice PVP serverlerine döndü bu PBE işi. Metin2 PVP oynayıp gelen çocuktan ne beklersin.
  • elinde kullanmadığı pbe hesabı olan varsa bende rica ediyorum
  • Türkiye veya westteki hesapla takas olur. Pbe hesabı. (Ciddiyim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _fizz_

Beyler banada lazım elinizde varsa verirseniz iyi olur pbe indirdim hesap yok

o zaman her bilgisayarina pbe kurup ismi olmayana acc atalim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.