Şimdi Ara

LOL Ping Sorunu Bilgisayarla ilgili bilgisayardan anlayan el atsın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LOL de ping sorunu yaşıyorum . Bilgisayarım MSI GP60 . Başka pc ile internete bağlanınca ping o kadar yüksek değil . Ama kendi bilgisayarımla girince ara ara ping sorunu yaşıyorum . Bilgisayara format attım bilgisayarda hiç bir şey yüklü değil lol dışında . Allah rızası için biri yardımcı olsun o kadar para verim bilgisayar aldım ancak oyun oynayamıyorum . İnternet hızım TTNET 16 Mbit .
    Not:Pc ye hard level format ta attım . Ancak mevzuyu çözemedim online de sıkıntı yaşıyorum ve driverlarım güncel .

• güncellemeleri kapat kardeş bide böyle dene ?
  • ping değerleri nedir ? sağlayıcı olarak hangi firmayı kullanıyorsun ?
  • kablo ile bağlantı kur. ping değerleri yine yüksek olacaktır ama en azından sabit oluyor. ping değerleri ttnetlilerin çoğunda yüksek 60 iken 110 ile oynuyoruz şuan.
  •  LOL Ping Sorunu Bilgisayarla ilgili bilgisayardan anlayan el atsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • saglayıcı ttnet ping değeri 85 le 100 arasında değişiyor ama bir anda 300 lere çıkıyor bir kac saniyeye dusuyor arkadasın pc ile baglandım ping böyle kaldı kı bılgısayarı virüs kaynıyor cok yavas benim pc de ne sorun var anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaGeFFeCt kullanıcısına yanıt
    kabloyla denediğim de aynıları oluyor pek bir farklılık olmuyor pcde yuklu pek bıseyde yok guncelleme falan yok yanı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • internet bağlantın ile ilgili. bilgisayarında sorun olduğunu düşünmüyorum.
  • Kaan3429 K kullanıcısına yanıt
    zaten bağlantının çok iyi olacağını söylemedim. pingin sabit olur. wirelessdaki dalgalanmalar yaşanmaz ve oyunu stabil bir şekilde oynarsın.
  • sabit ping varsa normaldir. Artıp azalıyor ise upload download kaynaklı olabilir. Bilgisayarda torrent açıksa kapat düzelir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.