Şimdi Ara

LoL pingleriniz nasıl? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Krayir

beyler aynı internetten 4-5 kişi girmeyi düşünüyoruz. Bu arada başkaları video falan da izleyebilir. Nasıl bir internet tavsiye edersiniz

oyun oynanmaz hale geliyo dostum. kardeşim ben oyunda iken film felan indiriyodu sıkıntı olmuyodu ama facebook açsa internette gezse ping 400 500 civarına yükseliyodu. nasıl iş anlamadım ama öyle işte

bu arada Tr de 70 west 90 ping ile oynuyorum TTnet 8 Mb e kadar internet kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rikei

quote:

Orijinalden alıntı: Krayir

beyler aynı internetten 4-5 kişi girmeyi düşünüyoruz. Bu arada başkaları video falan da izleyebilir. Nasıl bir internet tavsiye edersiniz

oyun oynanmaz hale geliyo dostum. kardeşim ben oyunda iken film felan indiriyodu sıkıntı olmuyodu ama facebook açsa internette gezse ping 400 500 civarına yükseliyodu. nasıl iş anlamadım ama öyle işte

bu arada Tr de 70 west 90 ping ile oynuyorum TTnet 8 Mb e kadar internet kullanıyorum.

ya 100 mbps fiber bile düşünüyoruz ama altyapı olmayabilir onun sıkıntısı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krayir -- 16 Eylül 2014; 12:35:30 >

• 500-9000 arasi (ciddiyim) kendimi yururken bile goremiyorum dusuk ayarda bu ping yuksege cekmeye cesaret edemedim d-link eskiden boyle olmazdi son bikac gundur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pingin internet hizinizla pek alakasi yok , mesafeye gote ping oldugu icin isterseniz fibernet internetiniz olsun yinede 60 ping alirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8mbit 70 ping

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.