Şimdi Ara

LoL Ranked #5 | Thresh Support | Türkçe | Season 6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kanalıma abone oursanız sevinirim

• Emeğine sağlık ama biraz daha ekmek yemen lazım ortak kötü demeyelim emek verilmiş sonuçta ancak daha iyisi olabilirdi.
  • Guaddro kullanıcısına yanıt
    Haklısın galiba 2-3 haftadır boş kaldı kanal ondan bunu atmak zorunda kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyurt

Haklısın galiba 2-3 haftadır boş kaldı kanal ondan bunu atmak zorunda kaldım.
    Ne güzel izleyeyim bi şeyler kaparım diyordum fakat ilk q açtığını görünce kapattım k.bakma. Emeğine sağlık yine de.
  • kb824 K kullanıcısına yanıt
    İlk ne açılır r mi aydınlat kardeş bizi de
  • quote:

İlk ne açılır r mi aydınlat kardeş bizi de
    çöp + blok
  • iyurt kullanıcısına yanıt
    genellikle e
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xellym

genellikle e
    bende q açıyorum illada e açılıcak diye bi kaide yok o anda seçim sana kalmış..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jungian_Shadow

Bu mesaj silindi.
    Çoğunlukla e açılır ki karşıda leona var . Yani sizden önce 2 olup adc üstüne eq yapabilir . Counterlamak için e yi hazır bekletmen gerekecek . Birde 2. heal almanıza gerek yok

Edit: Hocam flamesiniz galıba . Koridorda yazarken adam ölüyordu nerdeyse . İyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senatorts -- 9 Haziran 2016; 12:05:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senatorts

Çoğunlukla e açılır ki karşıda leona var . Yani sizden önce 2 olup adc üstüne eq yapabilir . Counterlamak için e yi hazır bekletmen gerekecek . Birde 2. heal almanıza gerek yok

Edit: Hocam flamesiniz galıba . Koridorda yazarken adam ölüyordu nerdeyse . İyi günler

Alıntıları Göster
    Tüm videoyu sabırla izledim. Takdir edilmesi gereken tek yer bence medeni cesaretin dostum. Çünkü böyle bir thresh oyuncusu olsam kayıt alıp izlettirmeye utanırdım.
  • PPoCuKK kullanıcısına yanıt
    Threshle vasat bir oyun oynamadım dostum ne grabskaçırdım ne de utanıcak herhangi bir hareket yaptım.Kaldı ki ben oyuna o kadar da çok odaklanmama rağmen kolay bir oyun oldu.Ben kendimi bilmesem ve o sandığın kişi olsam inan bu çok ağır bi yorum
  • senatorts kullanıcısına yanıt
    Evet dostum flamerım
  • quote:

Evet dostum flamerım

geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: senatorts

quote:

Evet dostum flamerım

geçmiş olsun

Alıntıları Göster
    Dostum kendini geliştirmen gerekiyor öz güvenini kırmak istemem ama yanlışlarını söylemeyince de kendini geliştiremezsin.

*İlk yanlışın oyuna şifa ile başlaman öyle bir dünya yok kafama göre alırım diyorsan da belli aşamadan sonra asla yükselemezsin

*İlk q da açılabilir ne olmuş diyorsun ama invade dışında asla q açılmaz. Bak rünlerinde kırmızılara ad vermemişsin 48 ad ile oyuna başlıyorsun ve yadigar kalkan almışsın yadigar kalkanın pasifi range şampiyonlarda işlemez normal bir ad oranın neyse o kadar hasarın çıkar. Sen 48 ad ile oyuna başlayıp hemde e den gelecek ekstra hasar olmadan nasıl yadigar kalkanın pasifini doğru kullanmayı düşünüyorsun. Ya yadigar kalkan alma ya da e başla olay bundan ibaret. İlk neyi fulleyeceğinin bir kuralı yoktur. Hooklarına güveniyorsan q fullersin yok lane aşaması uzadıysa ve poke yapma üzerine range avantajını kullanacaksan ilk önce e fullersin. İdeali e başlayıp 2 ya da maksimum 3 tane e ye verdikten sonra q fullemektir.

* Aksiyonlara çok geç tepki veriyorsun threshle refklekslerine güvenmiyorsan yeterli verim alamazsın zaten q nun ve e nin delayı var birde ne oluyor lan diye olayı çözmeye çalışırsan hiç bir anlamı kalmaz.

Bütün videonu izledim inan 100 tane hatanı sayabilirim hook niye kaçtı falan gibi değil oyun bilgisine dayalı hatalar. Neyse şevkini kırmayım yinede kendini geliştirmeye çalış. Bu arada imzam da ki rehberimi de oku sana yardımı olacaktır. Öz güvenin içinde ayrıca tebrikler.

• Romanovich Raskolnikov kullanıcısına yanıt
    Dostum benım söylediklerin kısmen doğru kısmen yanlış ben ne iyi bir youtuber'ım diyorum ne de threshle en iyisini oynayacağım diyorum.Ben zaten threshle kralını oynadım ben plat eloda diamonda nasıl çıkartıcam diye düşünüyordum oyun umrumda mı? sence öyle mi oynuyorum ? Adc-Sup şifa girerlerdi ya, şifaya nerf gelmeden önce ben işte orda bıraktım.Tutuştur veya bitkinlik tercih edilmeli diğerlerine de fazla değinmicem refleks falan demişsin sadece gülüyorum.Benim şuan oynadığım eloyu da farketmemişsin ki böyle bişeyler yazıyosun :) Riotun bana gönderdiği adc sana gelsin hadi iyi geceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyurt -- 10 Haziran 2016; 2:08:02 >
  • iyurt kullanıcısına yanıt
    Sana yardımcı olmak istemiştim ama sen tuhaf bir savunma içerisindesin. İsmini aratıp elona bakmadım çünkü sezon 2 den beri support sezon 3 den beri de 7000 maça yakın thresh oynayan biri olarak karşı koridorun oyun seviyesinden elonun ne olduğunu tahmin edebiliyorum. Hangi lig de olduğun değil ben Thresh oynayışına bakarım sadece o konuda da yorumlarımı yaptım. Beni forumda ki herkese kusur bulan silverlardan sanıyorsan da değilim. Westde diamondım. Bence kendin için söylediklerimi ciddiye al.
  • Romanovich Raskolnikov kullanıcısına yanıt
    Dostum benim sezon 2den beri bende thresh oynuyorum o yüzden söylediklerimi daha dikkatli okuyup öyle yanıtlarsan sevinirim söylediklerinin senin bakış açından çok garip olsa da doğru olduğunu sana söyledim zaten sen daha neden bunun üstünde duruyorsun ki neden daha uzatıyorsun.Threshle kralını oynadıkta bu oyununda abartılacak kadar kötü bi yanı yoktu abartmanın luzumu yok anlatabiliyomuyum? 7000 oynaman burda Thresh in illahı yapmıyor seni 1.500 de benim vardır ama boş değil dolu doludur bunlar hadi aeo
  • quote:

Dostum benim sezon 2den beri bende thresh oynuyorum o yüzden söylediklerimi daha dikkatli okuyup öyle yanıtlarsan sevinirim söylediklerinin senin bakış açından çok garip olsa da doğru olduğunu sana söyledim zaten sen daha neden bunun üstünde duruyorsun ki neden daha uzatıyorsun.Threshle kralını oynadıkta bu oyununda abartılacak kadar kötü bi yanı yoktu abartmanın luzumu yok anlatabiliyomuyum? 7000 oynaman burda Thresh in illahı yapmıyor seni 1.500 de benim vardır ama boş değil dolu doludur bunlar hadi aeo
    Ne ben burda threshle oyunumu geliştirmeye çalışıyorum ne de en iyi youtuber olmaya çalışıyorum.Basit bir ranked oyunu 2 haftadır video atmıyorum kanalıma basit bir oyun olmuş halden anlamak gerek bazen yada bilmek gerek.Geereksiz yere uzatıp şunu şunu yapmadın bunları alman lazım neden böyle bir yere çekiyorsunuz ben orda ne farm kaçırmışım aldığım itemle,çıktığım rünle rakipten hasar dahi almıyorum ben orda farm kaçırmıyım diye rünlerimden zırhı mı düşürücem ad mi yükseltmek için?Bu benim tarrzım bana şu sezondan beri oynuyorum şuralaara geldim böyle olması lazım demene gerek yok o kadar gelmişsin bunları dahi bilmiyorsan diyecek söz yok.Ben kendimi biliyorum bu oyuna da yapılacak Yorum ya flamer mısın olurdu ya da tutuştur veya bitkinlik neden almadın olurdu anladın mı 7000 oyunla kafayı bozmuşsun kardeş allah kolaylık versin nediyim

• quote:

Ne ben burda threshle oyunumu geliştirmeye çalışıyorum ne de en iyi youtuber olmaya çalışıyorum.Basit bir ranked oyunu 2 haftadır video atmıyorum kanalıma basit bir oyun olmuş halden anlamak gerek bazen yada bilmek gerek.Geereksiz yere uzatıp şunu şunu yapmadın bunları alman lazım neden böyle bir yere çekiyorsunuz ben orda ne farm kaçırmışım aldığım itemle,çıktığım rünle rakipten hasar dahi almıyorum ben orda farm kaçırmıyım diye rünlerimden zırhı mı düşürücem ad mi yükseltmek için?Bu benim tarrzım bana şu sezondan beri oynuyorum şuralaara geldim böyle olması lazım demene gerek yok o kadar gelmişsin bunları dahi bilmiyorsan diyecek söz yok.Ben kendimi biliyorum bu oyuna da yapılacak Yorum ya flamer mısın olurdu ya da tutuştur veya bitkinlik neden almadın olurdu anladın mı 7000 oyunla kafayı bozmuşsun kardeş allah kolaylık versin nediyim

Alıntıları Göster
    Dostum uğraşmışsın falan ellerine sağlık ona lafım yok fakat oyun başında pink ward saçma olmuş direk kapattım.

Threshte iyi olduğumu düşünüyorum ve düşünürler istersen buildime falan bakabilirsin belki işine yarar. Nick : Mother Hooker

Başarılarının devamını diliyorum kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SendqrenS -- 27 Haziran 2016; 6:00:32 >

• Oğlum ne diyor lan bu egoya bak . Tavsiye veren kişiyi tanımıyor tanımayı geçtim saygı bile duymuyor. Neyse bu yolda devam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.