Şimdi Ara

LoL RUSYA Serverı Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
5.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba foruma yeni katıldım..
    Soracağım bir soru var lol'da Rusya serverına geçtim iyi mi ettim yoksa hata mı ettim ona göre boşu boşuna kasmıyayim bu konu hakkında tecrübesi olan arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim bir de tavsiye edeceğiniz ping sayısı düşük olan oyuncuları saygıl olan bir server var mı?

EDİT; Yorum atan herkese çok teşekkür ediyorum oyunu sildim :D konu kilit lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Astronot Pizza -- 17 Mayıs 2015; 17:39:46 >

• Rus veletler Türklerden daha kötüdür, geçmiş olsun. Saygın server olarak NA (ping var ama) veya EUW diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exiledFromBadmen -- 17 Mayıs 2015; 13:49:27 >
  • Çöp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jynxmonroe

Çöp
    drink vodka play dotka
  • exiledFromBadmen kullanıcısına yanıt
    Peki çok teşekkür ederim NA'ya geçiyorum yeni hesap açıp siz hangi serverdasınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Astronot Pizza

Peki çok teşekkür ederim NA'ya geçiyorum yeni hesap açıp siz hangi serverdasınız?

+240 ping ile oynayacaksın hiç indirme açma hesap
  • Ben komşunun internetinden bağlanıyorum ve 97 ping civarı alıyorum ehem ;D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mu Online Türk Server Arıyorum
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sen hangi serverdasın peki e rusya olmaz NA olmaz ping yüzünden nereye geçeyim? TR hiç olmaz
  • quote:

Sen hangi serverdasın peki e rusya olmaz NA olmaz ping yüzünden nereye geçeyim? TR hiç olmaz

benim şu an aktif hesabım yok :D westte başlarım. ama şunu bil trnin rp fiyatları daha düşük. west oynayacaksan salı günü haberdar et beni ekleyeyim oynayalım beraber :D

edit: bu işte bi iş var bak 1000. mesajımı iyi bişey olarak attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-77293B3E8 -- 17 Mayıs 2015; 14:41:04 >
  • Tabi olur ancak psikolojik rahatsızmı diyeyim artık ne diyeyim sırf bir şeye taktığım için tam 50'den fazla hesabım vardır sürekli değiştiriyorum ismimi beğenmiyorum hop yeni hesap 400 rp'yi boşa harcıyorum hop yeni hesap o yüzden alıştım artık :D westte'de yeni hesap açarım sırf senin için :D ancak west bana göre tr'nin ingilizce konuşulan versiyonu gibi bir kere girdim direkt kavga başladı ana avrat girdiler birbirlerine :D bende çıktım NA'da yeni hesap açtım NA'ya gelme ihtimalin var mı? bende daha demin yeni hesap açtım 0'dan sende açarsan NA'da beraber gireriz oyuncu kalitesi falan daha iyi diye biliyorum :D
  • quote:

Tabi olur ancak psikolojik rahatsızmı diyeyim artık ne diyeyim sırf bir şeye taktığım için tam 50'den fazla hesabım vardır sürekli değiştiriyorum ismimi beğenmiyorum hop yeni hesap 400 rp'yi boşa harcıyorum hop yeni hesap o yüzden alıştım artık :D westte'de yeni hesap açarım sırf senin için :D ancak west bana göre tr'nin ingilizce konuşulan versiyonu gibi bir kere girdim direkt kavga başladı ana avrat girdiler birbirlerine :D bende çıktım NA'da yeni hesap açtım NA'ya gelme ihtimalin var mı? bende daha demin yeni hesap açtım 0'dan sende açarsan NA'da beraber gireriz oyuncu kalitesi falan daha iyi diye biliyorum :D
    En berbat topluluk russlardır geçmiş olsun şimdiden
  • Kaçtım oradan merak etme :D
  • quote:

Tabi olur ancak psikolojik rahatsızmı diyeyim artık ne diyeyim sırf bir şeye taktığım için tam 50'den fazla hesabım vardır sürekli değiştiriyorum ismimi beğenmiyorum hop yeni hesap 400 rp'yi boşa harcıyorum hop yeni hesap o yüzden alıştım artık :D westte'de yeni hesap açarım sırf senin için :D ancak west bana göre tr'nin ingilizce konuşulan versiyonu gibi bir kere girdim direkt kavga başladı ana avrat girdiler birbirlerine :D bende çıktım NA'da yeni hesap açtım NA'ya gelme ihtimalin var mı? bende daha demin yeni hesap açtım 0'dan sende açarsan NA'da beraber gireriz oyuncu kalitesi falan daha iyi diye biliyorum :D

Zaten şu an en iyi server NA ama ping çok yüksek olur hocam. En düşük 200 diyorum. Westede avrupalıdan çok türkler var bide son günlerde arap ve ruslarda revaçta düşün yani durumu. Her server nanay.

• FabrikatörTorunu kullanıcısına yanıt
    Her serverin bir kötülüğü var gerçekten..Peki aralarından en kullanışlı olan server hangisi? bana sorarsan NA ancak herkes NA'nın pingiden şikayetçi ben yan komşunun netinden bağlanıyorum ve şu an 97 civarı ancak bazen komşuda nete girince falan 1000'leri 1500'leri buluyor :( sırf ping yüzünden lol'ı silip tekrar yüklemişliğim vardır
  • quote:

Her serverin bir kötülüğü var gerçekten..Peki aralarından en kullanışlı olan server hangisi? bana sorarsan NA ancak herkes NA'nın pingiden şikayetçi ben yan komşunun netinden bağlanıyorum ve şu an 97 civarı ancak bazen komşuda nete girince falan 1000'leri 1500'leri buluyor :( sırf ping yüzünden lol'ı silip tekrar yüklemişliğim vardır

97 pingi trde aldığını varsayıyorum. normalde trde bile 60-70 arası alınır. na da düşünemiyorum seninkini ki zaten 200 pingden yukarısını hiç oynayamazsın
  • Yok yok demin bir ele girdim ping 320'den aşağı inmiyor deli oldum rusya'ya geçiyorum olmuyacak böyle ;D
  • quote:

Yok yok demin bir ele girdim ping 320'den aşağı inmiyor deli oldum rusya'ya geçiyorum olmuyacak böyle ;D
    Her Biji Rujya, Haraşo
  • quote:

Orijinalden alıntı: lalale

Her Biji Rujya, Haraşo

Alıntıları Göster
    cyka kurwa
  • Her server bu kadar kötüyken çare Tr.Arkadaşlarınla oynayarak.

• Sen tr west rusya da 97 ping alıyorsan na da 200 ün altında olmıycak ben west ve tr de 58-62 ping arası gezerken na oynanmıyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.