Merhabalar demin bir TFT Dereceli oyunu atıyordum. TFT Hilesi'nin çıktığını düşünüyorum. Oyunumda gelen kişi normalde 28 kadar puana düşmeye başladı sonradan oyununu toparlayarak son iki de kaldık. Bir kez yendikten puanını 130 yükseltti. İşi trollemeye başladı. 3.seviye İdas ve 3.seviye Soraka yedeklerde tuttu. 100 puana düşüyor sonradan kendini yükseltiyor. Bu şekilde tur atlaya atlaya gittik. Daha sonraki mücadelede 102 puanı varken yenildi. Bir anda -60 puanla yenildi. Ya oyunda büyük bir açık var ya da hilesi başladı. İçin garip tarafı son seviye olarak 5.seviye şampiyonlardan bir tanesini bile ikileyemedim arkadaş 3.seviye soraka yaptı ve bardı yapacaktı. Bununla ilgili resimleri paylaştım. Destek ekibine ilettim. |
LOL TFT Hilesi: Gerçek mi Efsane mi?
Teamfight Tactics (TFT) hayranları için heyecan verici bir haber var: Son söylentiler, oyunda bir hilenin ortaya çıktığını iddia ediyor.
TFT Hilesi Var mı?
Şu anda LOL TFT için çalışır durumda bir hilenin olup olmadığı henüz doğrulanmadı. Ancak oyuncular, sosyal medyada ve forumlarda hileyle ilgili raporlar paylaşıyorlar. Bu raporlar, oyuncuların oyun içi kaynaklarını artırmalarına veya rakiplerine karşı haksız avantajlar elde etmelerine olanak tanıyan bir hile olabileceğini öne sürüyor.
İddiaların Doğruluğu
Hile iddialarının doğruluğunu doğrulamak için Riot Games'ten resmi bir açıklama bekleniyor. Riot Games, TFT'nin geliştiricisi ve yayıncısıdır ve hile yapan oyunculara karşı sıkı bir duruş sergilemektedir.
Dikkatli Olmanızı Öneririz
TFT hilesine rastlarsanız, dikkatli olmanızı öneririz. Üçüncü taraf hile yazılımlarını kullanmak oyun hesabınızın askıya alınmasına veya kalıcı olarak yasaklanmasına neden olabilir.
Riot Games'in Hileyle Mücadelesi
Riot Games, oyunlarında hileyle mücadele etme konusunda kararlıdır. Şirket, tespit edilen hileleri hızlı bir şekilde kapatmak için sürekli olarak çalışmakta ve hile kullanan oyunculara karşı sert cezalar uygulamaktadır.
Sonuç
LOL TFT'de bir hilenin varlığı henüz doğrulanmamış olsa da, oyuncuların iddiaların farkında olmaları ve üçüncü taraf yazılımlara karşı dikkatli olmaları önemlidir. Riot Games'in hileyle mücadele çabalarını takip etmek ve resmi açıklamaları beklemek en iyisidir.