Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Lol tr+euw hesap satımı Satın Al 20 Mart 2017 23:24 1 1 Lol tr+euw hesap satımı Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar. Oyunu artık tamamen bırakmam sebebiyle hesapları satışa sunuyorum.Daha önceden sitede alışverişlerim oldu ve referans olarak tanıdık 1-2 isimde sizlere gösterebilirim. TR deki hesabım: 110hero mevcuttur14 adet rün sayfası ve neredeyse tüm rünler içinde vardırGeçen sezon inaktiflikten ötürü diamond 3 ten --> plat 1 bitirmiştir ve bu sezon hiç maç oynanmamıştır.Fiyat olarak 250 düşünüyorum pazarlığa açıktır.Bir diğer hesabımsa Euwde:118 hero mevcuttur5 adet rün sayfası vardırGeçen sezon inaktiflikten ötürü dia 5 ten --> plat 3 e düşmüştür ve bu sezon hiç maç oynanmamıştırFiyat olarak 170 düşünüyorum pazarlığa açıktır.Sadece gerçek alıcılar pm atarlarsa sevinirim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 0 TL Miktar : 0 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Skin satışı veya keylere takas olur Huntsman knife Lol tr+euw hesap satımı Euw para karşılığı hesap kasma