Şimdi Ara

Lol u kasmadan oynayabilecegim laptop ariyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ehp.peker

Çok kararsız kaldım yaw :(

Kararsız kalman çok normal tabi onlarca marka var ama 2000 liraya alabileceğin en iyi markalar asus ve lenovodur.http://www.teknolojikapinda.com/lenovo-ideapad-z510-59-413184-notebook72 hp kötü mü yazmışsın ya o konuda da fikrimi söyleyeyim arkana bakmadan kaç şuan lenovo kullanıyorum ama bir önceki notebookum hp idi. Kışın doğalgaz parasından tasarruf ettirse de yazın hiç çekilmiyordu valla

• Beyler onerileriniz üzere birkaç mağazaya gittim sizin onerdikleriniz laptop karı söyledim adam bunları boşver gel LENOVO G510 59415872 NOTEBOOK al dedi sabahtan beri çalıştırıyoruz gram ısınma yok bide adamda kol oynuyormuş dedi bu bilgisayardan çok rahat lol oynayabilirsin simdi ne yapmalıyım hic bilemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • felixcen kullanıcısına yanıt
    Kardeş onerdiginn bilgisayar çok hoşuma gitti sen şuan bunu mu kullanıyorsunuz ?

• Hp isinna sorunu var ates olur soba yakarsin unut onlari z510 al ben memnunum asus kullananlarada sora ilirsin toshibayi da kullandim siatemi biraz agir isliyor. Oyun dusunuyorsan 4200m yarzi islemci li al pil onemliyse u tarzi

• quote:

Orijinalden alıntı: ehp.peker

Kardeş onerdiginn bilgisayar çok hoşuma gitti sen şuan bunu mu kullanıyorsunuz ?

Yok kardeşim bende thinkpad serisi E531 N4I3TTX modeli var çok memunum ama bir kaç aydır yok piyasada. Ama şunu söyleyebilirim eğer bu modeli alırken sana önerdiğim modeli görseydim kesinlikle sana önerdiğimi alırdım
  • Beyler ben kararını verdimhttp://www.vatanbilgisayar.com/cx61-notebook-core-i5-4200m-250-ghz-8gb-1tb-156-2gb-w8-notebook-bilgisayar.html#genel-bakis
    Bunu alicagim

• Dell 7537 tavsiye ederim
  • ehp.peker E kullanıcısına yanıt
    o fiyata dell 7537 den iyisini bul bizde alıp önerelim asus neymiş lenovo neymiş onlarda kötü marka değilde lenovo 7537 ile 1000-2000 tl arası pazarda rakipsiz gemisini koydu ac4 tüm call of lar crysis hepsini açabilecek o aralıktaki tek laptop
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.