Şimdi Ara

Lol'un Kitabı çıksa... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • en hoş vladimir'in hikayesi gibi, bana cok basit geldi diğerleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phreak LoL

quote:

Orijinalden alıntı: burakber1

quote:

Orijinalden alıntı: tbatba

Birçoğunuzun ilgisini çekmiştir bu her karakterin kendine has hikayesi.Bana bu hikayeler çok kaliteli geldi.Bir oyun için yazılmış olsalarda birçok kitaptan daha iyi bir anlatımı var hikayelerin.Zaten bunu son çıkan Quinn ve Valor'un günlüğünde anlatılan hikayelerle defalarca kanıtladılar.Ayrıca kaynakları sınırsız gibi birşey yani isterlerse Demacia ve Noxusu anlatırlar isterlerse bir karakterin gözünden anlatırlar olayları.Kitabı çıksa hem bizi oyuna daha çok bağlarlar hemde oyunu efsanelerin yanına koyma gibi bir ihtimalleri olur(Bknz:World of Warcraft) Kitabı çıksa hiç düşünmeden alırım diyorum.

Wow için warcraft diye kitap var dostum daha geçen bitirdim (3 seri)

O da zaten yok dememis ki. Warcraft gibi kitabi ciksa demis. Gozunle oku bir dahaki sefere.

(Bkz wırld of warcraft) kitabı çıksayı gördüm birleşik olarak düşünmüşüm :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: illfeel

polisiye severim almazdim.

+1

• Bende almazdım :(

• Omg riot nerf please diye başlayacakları için kitap çıkarmayı göze alamazlar. Adamların alayı oyuna isyanda herşeye nerf
  • Kitapta darius barona ward atayım baseye gitmeden demiş. Garen dariusu baronun orda yakalamış ultiyle 1k vurmuş öldürmüş! <New message open this email> OMG RIOT 1K DAMAGE? MAYBE NERF? MY FAVORITE CHAMPION İS DARIUS!
  • quote:

Birçoğunuzun ilgisini çekmiştir bu her karakterin kendine has hikayesi.Bana bu hikayeler çok kaliteli geldi.Bir oyun için yazılmış olsalarda birçok kitaptan daha iyi bir anlatımı var hikayelerin.Zaten bunu son çıkan Quinn ve Valor'un günlüğünde anlatılan hikayelerle defalarca kanıtladılar.Ayrıca kaynakları sınırsız gibi birşey yani isterlerse Demacia ve Noxusu anlatırlar isterlerse bir karakterin gözünden anlatırlar olayları.Kitabı çıksa hem bizi oyuna daha çok bağlarlar hemde oyunu efsanelerin yanına koyma gibi bir ihtimalleri olur(Bknz:World of Warcraft) Kitabı çıksa hiç düşünmeden alırım diyorum.

Konular kısıtlı. Surekli herolar cıktığından kitap yetiştiremezler. Azcık kafanızı çalıştırın

• quote:

Orijinalden alıntı: kaneko13

quote:

Konular kısıtlı. Surekli herolar cıktığından kitap yetiştiremezler. Azcık kafanızı çalıştırın

Lol'un Kitabı çıksa...

• quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Kitap değil de dergi olsa süper olur.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.