Bildirim
LoL Win 7 64 Bit Sorunu.
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
bende de win 7 64 bit var setupta bir sıkıntı yaşamadım.tekrar indirip dene istersen belki inerken tam inmemiştir. -
win7 64bit kullanıyorum sorun olmadı bende de -
Tekrar indirdim tıklıyorum yine aynı şey hiç birşey açılmıyor. -
yönetici olarak çalıştırmayı denedin mi -
quote:
Orijinalden alıntı: alwex
yönetici olarak çalıştırmayı denedin mi
Evet ama yinede hiçbirşey olmuyor. -
http://www.fileplanet.com/204655/download/League-of-Legends-Client-(Free-Game)
burdan indirip ölümüne update etmeyi deneyebilirsin vaktin varsa başka da bir çözüm yolu bilmiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: alwex
http://www.fileplanet.com/204655/download/League-of-Legends-Client-(Free-Game)
burdan indirip ölümüne update etmeyi deneyebilirsin vaktin varsa başka da bir çözüm yolu bilmiyorum
Çok sağol,artık bir çözüm çıkmazsa buradan indireceğiz başka çaremiz yok :) -
Bekle biraz acilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: erynch
Bekle biraz acilir
Beklemeyide denedim zaten ama açılmıyor. -.- -
Setup'ı uyumluluk modunda çalıştırmayı deneyebilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: kene.
Setup'ı uyumluluk modunda çalıştırmayı deneyebilirsin.
Denedim ama ondan da bir çözüm alamadım.. -
quote:
Orijinalden alıntı: RomjkkE
quote:
Denedim ama ondan da bir çözüm alamadım..
O zaman client olarak indireceksin. :) -
quote:
quote:
quote:
Denedim ama ondan da bir çözüm alamadım..
O zaman client olarak indireceksin. :)
Aynen Şuan alvex arkadaşın verdiği linkten indiriyorum başka çaremiz yok :) -
Sanırım yeni format attın.Microsoft Net Framework-Visual c++ güncellemeleri yapılımı bilgisayarında?
Bu arada en yakın internet cafeye gidip 2 tl versen zaten oyunu usb ye atarsın patch falan beklemene gerek kalmaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: ÖmErenay
Sanırım yeni format attın.Microsoft Net Framework-Visual c++ güncellemeleri yapılımı bilgisayarında?
Bu arada en yakın internet cafeye gidip 2 tl versen zaten oyunu usb ye atarsın patch falan beklemene gerek kalmaz.
Microsoft Net Framework 4 - Visual C++ 2008 yüklü şuan baktım zaten yüklü olmasa da Win 7 Güncelleştirmeler den yüklüyor onu ve bilgisayarda şu an hiç güncelleştirme yok zaten hepsi tam. -
quote:
quote:
Bu arada en yakın internet cafeye gidip 2 tl versen zaten oyunu usb ye atarsın patch falan beklemene gerek kalmaz.
Microsoft Net Framework 4 - Visual C++ 2008 yüklü şuan baktım zaten yüklü olmasa da Win 7 Güncelleştirmeler den yüklüyor onu ve bilgisayarda şu an hiç güncelleştirme yok zaten hepsi tam.
O zaman setupla falan uğraşma zaten internetten bedava indirilen bir oyun olduğu için sıkıntı yapacaklarını zannetmiyorum.En yakın internet cafeye git
-
quote:
quote:
quote:
Microsoft Net Framework 4 - Visual C++ 2008 yüklü şuan baktım zaten yüklü olmasa da Win 7 Güncelleştirmeler den yüklüyor onu ve bilgisayarda şu an hiç güncelleştirme yok zaten hepsi tam.
O zaman setupla falan uğraşma zaten internetten bedava indirilen bir oyun olduğu için sıkıntı yapacaklarını zannetmiyorum.En yakın internet cafeye git
Bu inmek üzere zaten eğer uzun sürerse gidip öyle yapacağım. :)
Tekrar yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkürler herkeze.
-
Konu Kilitlenebilir..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X