Şimdi Ara

LoL Win 7 64 Bit Sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
10.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bilgisayarıma Win 7 64 bit yükledim fakat LoL yükleyemiyorum 3.0 mb lik indirdiğim setup'a tıklıyorum hiç birşey olmuyor sorun ne olabilir?

Teşekkürler...

• bende de win 7 64 bit var setupta bir sıkıntı yaşamadım.tekrar indirip dene istersen belki inerken tam inmemiştir.
  • win7 64bit kullanıyorum sorun olmadı bende de
  • Tekrar indirdim tıklıyorum yine aynı şey hiç birşey açılmıyor.
  • yönetici olarak çalıştırmayı denedin mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: alwex

yönetici olarak çalıştırmayı denedin mi

Evet ama yinede hiçbirşey olmuyor.
  • http://www.fileplanet.com/204655/download/League-of-Legends-Client-(Free-Game)
    burdan indirip ölümüne update etmeyi deneyebilirsin vaktin varsa başka da bir çözüm yolu bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alwex

http://www.fileplanet.com/204655/download/League-of-Legends-Client-(Free-Game)
    burdan indirip ölümüne update etmeyi deneyebilirsin vaktin varsa başka da bir çözüm yolu bilmiyorum

Çok sağol,artık bir çözüm çıkmazsa buradan indireceğiz başka çaremiz yok :)
  • Bekle biraz acilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erynch

Bekle biraz acilir

Beklemeyide denedim zaten ama açılmıyor. -.-
  • Setup'ı uyumluluk modunda çalıştırmayı deneyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kene.

Setup'ı uyumluluk modunda çalıştırmayı deneyebilirsin.

Denedim ama ondan da bir çözüm alamadım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: RomjkkE

quote:

O zaman client olarak indireceksin. :)
  • quote:

quote:

quote:

O zaman client olarak indireceksin. :)

Aynen Şuan alvex arkadaşın verdiği linkten indiriyorum başka çaremiz yok :)
  • Sanırım yeni format attın.Microsoft Net Framework-Visual c++ güncellemeleri yapılımı bilgisayarında?

Bu arada en yakın internet cafeye gidip 2 tl versen zaten oyunu usb ye atarsın patch falan beklemene gerek kalmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖmErenay

Sanırım yeni format attın.Microsoft Net Framework-Visual c++ güncellemeleri yapılımı bilgisayarında?

Bu arada en yakın internet cafeye gidip 2 tl versen zaten oyunu usb ye atarsın patch falan beklemene gerek kalmaz.

Microsoft Net Framework 4 - Visual C++ 2008 yüklü şuan baktım zaten yüklü olmasa da Win 7 Güncelleştirmeler den yüklüyor onu ve bilgisayarda şu an hiç güncelleştirme yok zaten hepsi tam.
  • quote:

quote:

Sanırım yeni format attın.Microsoft Net Framework-Visual c++ güncellemeleri yapılımı bilgisayarında?

Microsoft Net Framework 4 - Visual C++ 2008 yüklü şuan baktım zaten yüklü olmasa da Win 7 Güncelleştirmeler den yüklüyor onu ve bilgisayarda şu an hiç güncelleştirme yok zaten hepsi tam.

O zaman setupla falan uğraşma zaten internetten bedava indirilen bir oyun olduğu için sıkıntı yapacaklarını zannetmiyorum.En yakın internet cafeye git

• quote:

quote:

quote:

O zaman setupla falan uğraşma zaten internetten bedava indirilen bir oyun olduğu için sıkıntı yapacaklarını zannetmiyorum.En yakın internet cafeye git

Bu inmek üzere zaten eğer uzun sürerse gidip öyle yapacağım. :)

Tekrar yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkürler herkeze.

• Konu Kilitlenebilir..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.