öncellikle yardim edenlerde teşekkür ederim saolasın.lolde fps 120 de sabit oynarken bi ara fps bozulması oldu gitdm bişeyler yaptim durdk yerde geri düzeldi.sistemi sokdm formatladm fln düzeldi.yakn bi zamanla işlemci fanimi değiştirdm.hyper 103 takdm.120 birak fps aniden 20 30 larda gezer oldu 10 bile görüyorm bazen 250 görüyor limitsiz yapnca ama pat diye düşüyor 60 sabitliyorm 60 oluyor ama 20 30 larda geziyor çogu zaman.ekran kartinin her türlü sürücüsünü indrdm ayni kaç defa tak cikar yaptm ayni.baska ekran karti takdm.hd 4650 dandk ama 60 verdi bi süre sonra oda bozdu.ısınmştr sanırım ama hd5850 kartmda ısınma her pc acildiginda 48 ise 48 dir.geçmiyor 50 yi.oc yapsam bile 51 oluyor. işlemci isiniyormu onada bakarsaniz sevinirim. sistem bilgisi İşlemci : amd fx 8120 8 cekirdek 3.1ghz RAM : 4gb Ekran Kartı : gigabyte 5850 1gb 256 bit Bağlantı : 16mbps 100 gb İşletim Sistemi : windows 7 ultime 64 bit Anakart : asrock 960gm vgs3 fx not:oyunuda sildim yükledim düzelmedi sanirim böyle yaptiginda silmiştim düzelmişti simdi düzelmedide.combofixte yaptim sisteme gene ayni.dereceli oyun giremiyorm silvere düşücem yardimci olursanız mutlu olurum.içbi forum yardimci olamadi buraya geldm son umut.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme