quote:Orijinalden alıntı: ImmortalZeusquote:Orijinalden alıntı: Anonymusadamus Post konusu degil cvp yazin lenAlıntıları Göster sinirlenmiyorum
Kız arkadaşımı arıyorum eve çağırıyorum evim boşsa film filan izliyoruz sona sevişiyoruz baya rahatlatıyorum yani
quote:Orijinalden alıntı: ReveLucian Kız arkadaşımı arıyorum eve çağırıyorum evim boşsa film filan izliyoruz sona sevişiyoruz baya rahatlatıyorum yani No ss no guven
quote:Orijinalden alıntı: ReveLucian Kız arkadaşımı arıyorum eve çağırıyorum evim boşsa film filan izliyoruz sona sevişiyoruz baya rahatlatıyorum yani özet: uyuyorum rüya görüyorum
quote:Orijinalden alıntı: Rapid Stepquote:Orijinalden alıntı: ReveLucian Kız arkadaşımı arıyorum eve çağırıyorum evim boşsa film filan izliyoruz sona sevişiyoruz baya rahatlatıyorum yani özet: uyuyorum rüya görüyorumAlıntıları Göster Kapatıp başka oyuna geçiyorum kendi kendimi motive ediyorum dert etme .. teki gibisinden
quote:Orijinalden alıntı: Rapid Step quote:Orijinalden alıntı: ReveLucian Kız arkadaşımı arıyorum eve çağırıyorum evim boşsa film filan izliyoruz sona sevişiyoruz baya rahatlatıyorum yani özet: uyuyorum rüya görüyorum LOOOL
quote:Orijinalden alıntı: 13th PatronusOrman canavarlarını ve minyonları keserek Alıntıları Göster 3 senedir daha hiç birine sinirlenmedim oyunda. En fazla ah be demişimdir o da kendime.