Bildirim
Lollipop Chainsaw (DH ANA KONU) (2. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
Konu iyiye gidiyor. -
arkadaşlar move desteği olacak mı bu oyunun bilginiz var mı? -
NeverDead dan daha sacma salak bir oyun var mo acaba derken birden bu konu gozume ilisiverdi ki sorumun cevabini aldim sanirim. -
Harbi n saçma oyun bu ya ismi bile aşırı itici demosu çıksa onu bile zahmet edip indirmem. -
Saçma sapan şeyler diye tabir ettiğimiz şeyler bilerek yapılıyor tıpkı film sektöründe bazı zamanlar Tarantino ve Rodriguez'in yaptığı gibi bu tarz eserlere Grindhouse adı veriliyor biraz araştırınız. -
Gerçekle oyunu karıştıranlar var, oyun lan bu oyun saçmalığı da olacak absürdlüğü de, kötü oyun olabilir orası ayrı, saçma diye oyunları eleştirecekseniz satın konsolları başka şeylere yönelin... -
kutulu çıkacak mı acaba?* -
Kutulu zaten oyun. -
move desteği olacak mı ??? -
Benim de ilk amacım eğlencedir, hatta bazı oyunlar ne kadar saçma olursa o kadar eğlenceli olur ama, bu oyun cidden çok kötü duruyor.
Bir Max. 2 GB kapasiteli oyunların olduğu Arcade bölümünde çıkacak olan Alan Wake's American Nightmare e bakın, bir de kutulu olarak çıkacak bu oyuna.. Üstelik biri 25-30 TL arasına satılacak(1200 points), diğeri de 100 TL civarına..
Bambaşka oyunlar olduğunun farkındayım, bahsettiğim kalite farkı.. -
Alan Wake çok uç bir örnek oldu -
Evet, öyle oldu biraz:) Daha çok boyut ve fiyat farkına dikkat çekmeye çalıştım zaten:)
Neyse gelsin bakalım, demosu çıkarsa deneriz mutlaka. Kontroller ve vuruş hissinde sorun olmazsa, fiyat düşünce eğlencelik alınır olmadı -
Oyunda 10 dan fazla ach yoksa belki bende oynarim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Pinky_Demon
Oyunda 10 dan fazla ach yoksa belki bende oynarim.
Sadece ilk çıkan oyunlar ve bazı HD remake lerde 10 civarı ach. var. Artık hemen hepsi 30-50 arası oluyor. Gerçi sen daha iyi biliyorsun bunları -
-
Pre-Order yapanların bazılarının oyunları gönderilmiş diye duydum. Çok şanslılar. Biz hala bekliyoruz. -
Bu oyunu oynamanın 10 Bizonu Kesip öldürmekle günahı eşitmiş. Bu 2 kere düşünmeme sebep oluyor. Sanırım uzak duracağım. -
Üstüne para verseler oynamam bu ÇÖP tenekesini.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X