Şimdi Ara

Lolmu Cs go mu ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Biri FPS Shoter diğeri MOBA oyunu ve bu karşılaştırma ? İŞTE ZEKA BUDUR !
  • quote:

Orijinalden alıntı: OturanDürüm

quote:

Orijinalden alıntı: Doubleimp

quote:

Yeni nesil dota yi daha dogrusu moba fps rpg gibi kavramlari bilmeyince boyle oluyor iste :) Siz wolfteam iminize metin2 nize falan geri donsenize

Fjjdjd 2 oyun farklı türde diye karşılaştırılamayacak değil csgo daha güzel geliyorsa cs der lolse lol der burda inceleme yapmıyoruz

Dostum, cocuk ayni turdeki iki oyunu kiyaslar gibi kiyaslamak istemis ben bunun yanlis oldugunu soyledim. Ikisininde oynanisi farkli verdigi zevk farkli sen fps oyunlari seversin cs dersin sonra gelir moba oyun oynamak istemissindir dota lol hon hots denersin en zevk verini lol gelmistir ama kalkip cs lol hangisi iyi diyemezsin. Ha bu kiyaslamayi yapicak insanlar keske eski oynadiklari oyunlara devam etselerdi istedim.

Bende ondan bahsediyorum bu oyun şundan daha iyi değilde daha fazla zevk alıyorum mantığıyla cevap verilebilir

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yeni nesil dota yi daha dogrusu moba fps rpg gibi kavramlari bilmeyince boyle oluyor iste :) Siz wolfteam iminize metin2 nize falan geri donsenize

Fjjdjd 2 oyun farklı türde diye karşılaştırılamayacak değil csgo daha güzel geliyorsa cs der lolse lol der burda inceleme yapmıyoruz

Dostum, cocuk ayni turdeki iki oyunu kiyaslar gibi kiyaslamak istemis ben bunun yanlis oldugunu soyledim. Ikisininde oynanisi farkli verdigi zevk farkli sen fps oyunlari seversin cs dersin sonra gelir moba oyun oynamak istemissindir dota lol hon hots denersin en zevk verini lol gelmistir ama kalkip cs lol hangisi iyi diyemezsin. Ha bu kiyaslamayi yapicak insanlar keske eski oynadiklari oyunlara devam etselerdi istedim.

Bende ondan bahsediyorum bu oyun şundan daha iyi değilde daha fazla zevk alıyorum mantığıyla cevap verilebilir

Ama benim dedigim olay su insan hem cs den hem de lol den zevk alabilir. dota lol falan kiyaslanabilir sadece zevkleri sorgulamak sacma.Pes mi fifa mi dersin onu bile anlarim da bu ne duz baslik :D bu arada cokta issizim yani sabaha kadar tartisabilirim ama konuyu acan kisinin oyun bilgisi acisindan cok siğ biri onu diyebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ama benim dedigim olay su insan hem cs den hem de lol den zevk alabilir. dota lol falan kiyaslanabilir sadece zevkleri sorgulamak sacma.Pes mi fifa mi dersin onu bile anlarim da bu ne duz baslik :D bu arada cokta issizim yani sabaha kadar tartisabilirim ama konuyu acan kisinin oyun bilgisi acisindan cok siğ biri onu diyebilirim

kolay gelsin ozaman xD

• Eksileme butonu nerde

• LoL forumunda sorulan soruya bak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lol iyi de CS:GO daha da iyi. İkisine de oy veriyorum.

• iskender mi lamborghini mi

• Güzel karşılaştırma
  • Bu saçma knu ne kdr uzmş y

• Tabiki cs go FPS zevki bir ayrıdır
    Bu arada Riot bu aralar baya bozdu kafayı

LOL Den sıkılırsın derim oyuncuların %80i velet
  • quote:

Orijinalden alıntı: FNC Jax

iskender mi lamborghini mi

lamborghini
  • CS:GO

1v5 maç taşırsın, lolde böyle bir imkan yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.