Şimdi Ara

Lolturkbot Aciklama!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az once bir arkadasimiz acmis aciklama yapma gereginde bulundum.

3. parti program lakin yasaklilar listesinde degil. Bunu da riota sorsaydiniz keske. 1 yila yakin suredir aktif ve benim de icinde oldugum arkasinda riot turkiyenin bulundugu ve destekledigi bir sistem. Sonuc olarak gonul rahatligi ile kullanabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3. parti programları listesinde. ve 3. parti programı kullanmak ban sebebi. bunun yasaklı olanı yasaklı olmayanı mı varmış? rito bu aralar önüne gelene ban atmaya başladı risk almak istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoolTigerJoo

3. parti programları listesinde. ve 3. parti programı kullanmak ban sebebi. bunun yasaklı olanı yasaklı olmayanı mı varmış? rito bu aralar önüne gelene ban atmaya başladı risk almak istemiyorum

3.parti program derken biraz kelimenin anlamınada inmek gerekiyor biraz düşünmek lazım.Senin kullandığın kısım program mı veya client a müdahelesi mi var? Hayır yok sen sadece oyundan bir arkadaşını ekledin ona bir soru soruyorsun cevap veriyor bunun 3.parti programla alakası yoktur.
  • quote:

3. parti programları listesinde. ve 3. parti programı kullanmak ban sebebi. bunun yasaklı olanı yasaklı olmayanı mı varmış? rito bu aralar önüne gelene ban atmaya başladı risk almak istemiyorum

Gel anlat bu kafadaki arkadaslara.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer serverlarda lolalerter var onların tribunal bizimkinden iyi çalışıyor bu lolalerter rito nun mu

bence neden ban yiyelim etki etmiyor zaten sadece sohbet muhabbet ct
  • lolturkbot 3. parti program değil. çünkü program değil. programlanmış bir bot. ama aslında lol'de bir summoner. bi şey yazıyosun cevap veriyor o kadar. yani teknik olarak sorduğuna cevap veren bir summoner.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gosatis.net islem yapan
    9 yıl önce açıldı
    ozel mesaj atamiyorum
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qui Ro

quote:

3.parti program derken biraz kelimenin anlamınada inmek gerekiyor biraz düşünmek lazım.Senin kullandığın kısım program mı veya client a müdahelesi mi var? Hayır yok sen sadece oyundan bir arkadaşını ekledin ona bir soru soruyorsun cevap veriyor bunun 3.parti programla alakası yoktur.

bence de öyle ancak riota atılan bilete verilen cevapta onu 3. parti programı olarak görmüşler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.