Şimdi Ara

Lolü Bırakıyorum (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
1.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • BEYLER ÇEKİLİŞ BİTTİ KUSURA BAKMAYIN 24:00 A KADAR OLAN HERKESİ EKLEDİM ÇEKİLİŞ SONUÇLARI AÇIKLANDI
  • Geç mi kaldım acaba :D Beni ekle
  • Çekilişe katılmak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekle
  • ekle bakalım.
    7 levelim ama olsun.
  • Beni ekle
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmcena

Beni ekle,smurf lazim

bronzesun olm sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: henry54

quote:

Orijinalden alıntı: mmcena

Beni ekle,smurf lazim

bronzesun olm sen

Hayir silver 4 serideyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senanla123

Bana ver haftaya plata cikarayim cok farki ligler degil aslinda plat oyunu birakma sebebim olucak .d

noobsun.bronze V
  • ekle
  • ekler misin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odun Herif

Arkadaşlar öncelikle merhaba bu başlığı açma sebebim hesabımı oynamak isteyen birine devretmek.Şifre ve e-postasıyla birlikte.Ama şunu belirteyim hesaba hiç para yatırmadım.30 level Silver 5 biliyorum iyi değil fakat bunun sadece bana bağlı olduğunu düşünmüyorum.Oynayanlar gerçekten oyundan beni tamamıyla soğutmuş durumda.Hesapta 2 sayfa rün dizili.Çok olmasa da 40 tane şampiyon var.Tabi bunlar size göre iyi olmayabilir ama yinede eğer isteyen varsa hesabı vereceğim.Bunu da bir çekilişle yapacağım.Çekilişe katılmak isteyenler yoruma Beni Ekle yazabilirler.Çekilişi bizzat kendim yapacağım ve inanın bu forumdaki kimseyi gerçekte tanımıyorum ve kesinlikle kimseye kıyak geçmeyeceğim.Çekilişi gece 12 de yapacağım.24:00 a kadar katılmak isteyenler dediğim gibi yoruma Beni ekle yazarlarsa sevinirim.Alan kişiye şimdiden hayırlı olsun.

EDİT:Çekilişiwww.cekilisyap.com sitesinde yapacağım ve ss'sini buraya koyacağım.

EDİT 2: KAZANAN TALİHLİ NoAfkNoFeeder OLMUŞTUR. YEDEK TALİHLİ TroubleMaker123 OLMUŞTUR.EĞER NoAfkNoFeeder YARIN SABAH SAAT 12 YE KADAR MESAJ ATMAZSA HAKKINI KAYBEDECEK HESABI YEDEK TALİHLİ KAZANACAKTIR BU DA ÇEKİLİŞİN SCREENSHOT'U

http://i.hizliresim.com/LdXJ7Z.png

benide ekle

• kardeş sen hiç vermekle uğraşma direk bırak.başkası için kendini ne yoruyon
  • kazanan 1 mesajlı bir üyelik. Ya arkadaşın hesabı veresi yok yada biri multi katılım yaptı :D neyse hayırlısı
  • Usta bunu bende belirttim 1 mesajlı bir üyelik kazanmış diye mesajıma bakarsan birisinin multi katılım yaptığını bende gayet iyi anladım fakat kim olduğunu tespit etme şansım olmadığı için mecburen hesabı verdim arkadaşa
  • katilisa cekilmek istiyorum
  • Hayırlısı olsun dostum
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.