Şimdi Ara

LOLü bıraktım çok huzurluyum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Cruella

Dalga geçilecek biriyle dalga geçtiğim için kuduran ben miyim,

Yoksa bunu 6 aydır atlatamayıp her hafta "TESADÜFEN" gelip aynı mesajın 999. versiyonunu atan sen misin.

@6Heimer6DONGER6 seni seçtim pikaçu ben uğraşamıycam
    Uğraşamassın ki zaten nasıl olsa önce bıkan sensin sözünü geçiremeyen sensin şaşırmıyorum Bölüme ansızın girip şu lolü bıraktım konusuna bakıyım dedim kesin lolü bırakan bi Bilinçli birisi'ne sataşmışlardır dalga geçmişlerdir dedim bi baktım artılanan mesaja benden bahsediliyor. Ayrıca bilgisayardan giriyosan bu foruma bakabilirsin hani yukarda kimlerin göz attıklarının nicklerine bakabiliyosun bu forumda kim vakit geçiriyor şuan kaç misafir kaç mobil kullanıcı vs diye. Bak bakalım her allahın günü özellikle kontrol et SENİN GİBİ VASIFSIZ Bİ ŞEKİLDE HER GÜN buraya girip her konuya mesajmı atıyomuşum bakalım. Orda bu forumda vakit geçirenlerin nicki gözüküyor nasıl olsa. Denesene bi sonra bozulup ağlama ama "bu niye bu bölüme girmiyo off ifşalayacaktım yaaa" diye

Hem ayrıca senin yine ASLI ASTARI OLMAYAN İFTİRANA bi soru sorayım madem ben her gün bu bölüme giriyormuşum ya neden ben 2 hafta önce benim hakkımda yazılan bi mesaja karşılık o saatinde cevap vermedimde 2 hafta sonra gördüm he bakalım ? Doğru senin youtubedaki çöp kanalındaki bütün videolarınada ben dislike atmıştım haklısın onuda kanıtlayamamıştın yazık üzerine çamur atan herkesi benden mesul bulur olmuşsun kafayı yedirtmişim sana ben

Hakikaten zavallısınız 2 hafta önce beni konuşmuşlar keşke biraz daha geç görseydimde bu konuyu daha çok şaşırsaydım benim hakkımda konuşmaya devam ediyolarmış o kadar süreden sonra vay be diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 9 Aralık 2018; 2:1:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• MeGaDave06 kullanıcısına yanıt
    Her gün demedim, her hafta dedim. Türkçen kıt biliyorum ama bir şey yazmadan önce 8 defa falan oku. İnan seni her gün yukarıdan bakıp "acaba bugün girmiş mi" diye aramam, o denli önemli değilsin. Yazdıkların şeyler güldürür beni o kadar Senin istisnasız 6 aydır takıntı yapıp sürekli buraya bakmana sebebiyet vermişim, onu sorgula.

Ha şuna da açıklık getireyim, çünkü onu da hala anlamamışsın

Her şeyden önce, zaten hiç bir şekilde youtube'da videolarıma kimin dislike atıp atmadığını göremiyorum.

Hani sen diyorsun ya, "sen aşırı ezik bir hayat yaşıyorsun lole bağımlısın" diye.
    Ben de sana "kanıtla" diyorum.
    Farklı bir konuya geçip yine hönkürüyorsun.

Ben de empati yapabilmen adına, rollerimizi değiştirdim.
    Ben sana, senin gibi bir saçmalıkta kanıtlayamayacağım bir şey söyledim.

Sen de deli gibi kudurdun, çünkü sen de biliyorsun doğru olmadığını, e ben de biliyorum.

Şimdi tekrar rolleri değiştirelim, inatla oyuna bağımlı olup kötü bir hayatımın olduğuna inanmak istiyorsun.
    Forum dedin, günde 5 dakikadan bile fazla geçirmiyorum. Arada sen gelince ortalama 10dk oluyor Sana bunu matematiksel bir şekilde bile ispatladım.
    Deli gibi oynuyorsun diyorsun, hesabımın linkini vermiştim zamanında, son 20 oyunumu 3 ay içerisinde atmıştım.
    Şu an hesabım bile yok
    Bak, kanıtlayamıyorsun. Ama ben sana aynı dozda bir ayar verince ağzından köpük fışkırırcasına delirmiştin. 2 zıt bir durumda, en fazla birinde haklı olabilirsin.
    Bak ben kendim diyorum, öyle bir şey ypamadığını biliyorum ve ben uydurdum.
    Şimdi senin saçmaladığın şeylerin, benim dediğim şeyle eşdeğer olduğunun farkında mısın?

"senin youtubedaki çöp kanalındaki bütün videolarınada ben dislike atmıştım haklısın onuda kanıtlayamamıştın"
    Şu cümlenle birlikte, aslında kendi dediğin şeylerin de tamamen uydurma olduğunu kabul ettiğinin farkında mısın?

Bunu 5. defa falan söylüyorum, cidden senin hayatın beni ilgilendirmiyor. Umarım güzel de bir hayatın vardır. Çünkü bu olayı bu kadar inatla savunup, bir de mutsuz bir hayatın olduğunu düşünmek, ne bileyim acınası gelir bana. Ezilmişliğin verdiği bir duygu olabilir en fazla.
    Yazdıklarını ve benim hakkımda muhteşem güzel düşüncelerini baz alacak olursam, pek de iyi bir sonuç göremiyorum.

Ben sana, en fazla yazdığın şeyler hakkında bir şey söylerim. Haricisinde nerde ne yapıp ettiğin, kendini ilgilendirir.
    Senin de aynı fikri benimsemen dileğiyle.

Nefret cümleleri is coming

• Cruella kullanıcısına yanıt
    Bugün girmişmi diye arayamassın zaten sende biliyorsunki senin gibi her gün burda değilim. Gerçekler acıtıyor sonrada "sen her gün burdamısın diye bakacağım kadar önemli değilsin" satsafalarıyla savunmaya geçiliyor. Olum senin bu oyunada bu bölümede nasıl düşkün olduğunu en başta burdaki üyeler biliyor sen neyin kafasını yaşayıpta benim burda senden daha çok vakit geçirdiğimi iddaa edebiliyorsun hayırdır ? . Bu bölümde seni mi daha çok tanıyolar yoksa beni mi gel bi deniyelim o yemeyen bi taraflarınla istiyorsan he ? :)

Madem senin aslı astarı olmayan iddaaların doğru değil ve Doğru olmayan şeyleri insanlara doğruymuş gibi dayatıp sonrada doğru söylemedim ki ama diyip kendi kendine gerçekliğini ve ciddiyetini sıfırladığının bilincindede olduğunu biliyor musun ?

Bune perhiz bune lahana turşusu. Ortaya bişeyler, iddaalar atıyorsun kendimi savunayım diyorsun sonra "doğru değil nasıl olsa dur ortaya şöyle yalancıktan bişeyler söyleyim" diyorsun. Ben senin dediğin hangi kelimeye hangi cümleye inanayım şimdi haha ? Kendi kendini şuan ben baştan aşağıya yalanım dedin haberin yok :D. Hayır o kadar suratına tükürdüğüm şeyler yetmiyormuş gibi bide bana "bu üyelikte yazılan mesajların gerçeklikle hiçbir alakası yoktur" diye imaj veriyosun. Sen foruma sadece her hafta girdiğine falan bu oyunu az oynadığına falan kimse inanmazki. Açılan her konuda senin mesajın olduğunu BURDAKİ HERKES BİLİYOR. Sen benide geçtim başkalarınada kendini inandıramassın o halde. Ulan sana gülemiyorum bile artık bebe kendi kendini yerin dibine gömdü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 9 Aralık 2018; 2:33:27 >

Sen gerçekten yazdıklarımı anlamıyorsun değil mi
    Tekrar oku, geçen seferki gibi utancından silersin belki
    Geçen sefer kendini cruella sanmıştın, şimdi de kendine laf sokuşturuyorsun

Ha bu arada benim hatam, her 2 cümlenin 1 tanesini yanlış anlıyorsun zaten, bu denli uzun yazmamalıydım. Bilal'e anlatır gibi anlatıyim:

Ahmet ile deli Veli adında 2 arkadaş olsun.

Deli Veli, Ahmet'e diyor ki: "senin hayatın leş"
    Ahmet de deli Veli'ye diyor ki: "sen benim bütün videolarıma dislike attın"
    Deli Veli: "bunu kanıtla, çünkü yalan söylüyorsun"
    Ahmet: "senin de kanıtlaman lazım, aksi taktirde sen de yalan söylüyor olursun.
    "Kanıtla" diyince hiç bir şey gösteremeyen deli Veli, hatasını anlıyor ve karşısındakine yalancı derken, aslında kendisinin de yalancı olduğunu kabul ediyor.
    Ahmet ise, deli Veli'nin ne saçmaladığını kendisine göstermek adına, böyle bir şey söylediğini söylüyor.

Delidir, ne yapsa yeridir.
    Deli Veli gibi ol.

Olum sen gerçekten ve hakikaten eleği geniş gevşeğin tekisin biliyon dimi

Hayır bide delidir ne yapsa yeridir sözünü söyleyebilmek için bana deli veli demiş hahah. Olum sen örnekleme falan verme çünkü öyle bi yapın var ki kendini yalanyalıp savunamayacak kadar aciz olup sonra hemen başka bi vaziyete bürünmeye çalışıyosun kendini temize çıkarmak için . Bir sonraki mesajında bir varmış bir yokmuş diye örnekleme yaparsan iyi kahkaha atarım :D O halde bende ana avrat sana dümdüz kayıpta senin sadece gülücük koyup "ayyy koptum ya" diye tepki veren Kerimcan kalıbına ne örnek vereyim ? G*vat Kerimcan tam sana göre bi lakap bence

Bir kez daha söyleyim senin hayatının leş olduğunu söylememdeki sebep sırf burada ve oyunda takılman olduğunu söylüyorum sende bunu idrak edemiyorsun yumuşak şey. Ulan imzana kümeni serverını bilmem ne zırtını yazıp burda ego kasıp oyunla ilgili düşkünlüğünü gösteren sensin hala bana ne hak yok haftada bir giriyorum yok şu kadar ayda bir oyun atıyorum falan ? Kendin çocuksunda senin karşında çocuk yok aslanım

Bu oyuna ben 2015 de başladığımdan bu yana şu üyeliğimde ne avatarımda ne imzamda nede başka bi yerde oyunla ilgili bi içerik barındırdım. Hadi bana söyle o zaman ben niye senin gibi şeyler yapmadım ? şu oyunla ilgili tek zahmet edip yaptığım şey konu açıp mesaj yazmak oldu. Ama sana bakıyoruz benim burda yokluğumdada varlığımdada hep senin mesajların ?

Ha ayrıca bak kalın yazıyorum ki o bi tarafların gene mozarcak diye bu forumda ve oyunda benden daha az takıldığını hala beyan ediyorsun ya SENİNLE EN SON ATIŞMAMDAN SONRA BU BÖLÜMDE BİR TANE MESAJIM GEÇMİŞ Mİ BAKALIM ? HA AMA BEN BİLİYORUM O HAFTALAR BELKİDE AY ÖNCESİ O TARTIŞMAMIZDAN SONRA SENİN BURAYA KAÇ DEFA MESAJ ATTIĞINI DÖKELİM İSTİYORSAN HA EVLAT ? MESAJ ARAMA BUTONUNA SENİN NİCKİNLE BENİMKİNİ YAZALIM BAKALIM İLK SAYFADAN İTİBAREN BU BÖLÜMDE SENİNMİ DAHA ÇOK MESAJIN ÇIKACAK YOKSA BENİM Mİ ? :) Ulan senin o yemeyen bi taraflarını bozup koymaktan bıktım

Yazmanı sabırsızlıkla bekliyorum bütün gece senin yüzüne tükürebilirim nasıl olsa uğraşamıycam diyip dayanamayıp gene yazan sensin. Hayır bide 6 aydır tartışıyormuşuz ya blokla butonunu o 6 ay kullanamama hazmedemeyişine nasıl katlandın harbiden şaşıyorum. Hazımsız ve boşveremeyen 2 bücürük sizi.

Arkamdan konuşmaya devam etmişler benden bahsetmişler haftalar sonra, hala gülüyorum sizin o kuyruğunuza nasıl acımasız basmışsam yokluğumda bile konuşulan olmuşum hazmedemeyen dünkü bebeler sizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 9 Aralık 2018; 20:43:2 >

Sende şunu fark ettim
    Yazdığım şeyleri ne kadar anlamıyorsan o kadar uzun yazıyorsun

Bir de çok basit bir mantıkla, arkandan konuşmak istesem, göremeyeceğin şekilde konuşurum. Özel mesaj atarım hani.
    Herkesin görebildiği bir yerde kimse kimsenin arkasından konuşamaz, basit bir ilkokul seviyesi mantığı ile düşünürsek.

"Yazmanı sabırsızlıkla bekliyorum bütün gece senin yüzüne tükürebilirim"

Şu cümle ile kafanı tamamen benle bozduğunu gösteriyor, ne biliyim hani lol falan da oynamıyorsun aşırı muhteşem süper bir hayatın var, ama yine de bütün gece forumda tanımadığın bir insanla bütün gece uğraşacak vakit bulabiliyorsun. Vay be.

İçinde geçirdiğin yoğun psikolojik savaşı kazanman dileğiyle

Kafayı bozduğumu söyleyipte seninle tartışmaya başladığım süreyi aklında tutanda sensin farkındasın dimi :D ulan öyle bi psikolojik bilmem ne vırt zırt geveliyorsun ya bu takık durumları bana karşı yaşıyosun haberin yok. Ben bile sana sataşmaya başladığım tarihi ne bilirim ne süreyi bilirim o günden bu yana notlar tutmuş gibi istatistik almışsın Yok 6 aydır benle tartışıyorsun yok sen anlamadıkça daha uzun yazıyorsun yok kalın yazıyorsun yok şuda yok buda bütün herşeyi didikleyen süreleri hesaplayan sataşma derecemi bile ortaya çıkarırsan şaşırmayacağım bütün istatistikleri not almışsın resmen

Ayrıca şu nasıl bi beyin yoksunluğuyla kurduğun cümle ? (Bende soruyorum gerçi konu sen olunca normal )

ARKANDAN KONUŞCAK OLSAM bunları kimsenin göremeyeceği şekilde yaparım mesela ÖZEL MESAJ ATARIM SANA. Ulan bana özel mesaj atıyorsan zaten direk bana konuşuyorsun söylüyorsun demektir bu nasıl arkadan konuşmaktır ? Sen kesin yüzyüze görüştüğün insanların arkasından konuşcağın zaman onlara mesaj atıyosundur dimi mantığına göre peki arkadan konuşmak özel mesaj atmakla oluyorda yani direk kişiye söylemek oluyorda bişeyi birisinin yüzüne söylemek nasıl oluyomuş bana bi anlatsana allah aşkına . Lütfen adresini yollada sana atasözleri ve deyimler sözlüğü yollayım hediye olarak :)

Harbi gün geçtikçe yazdığın mesajlarda beyninin ve mantığının eriyip gittiğini görmek zevk veriyor bana ACINASI hale düşmüş yazık ya arkadan konuşmak isteseymiş özel mesaj atarmış haha o nasıl arkadan konuşmak oluyormuş :D

Ayrıca o kalın harflerle yazdığım son mesajdaki sorularıma cevap veremedin gene klasik noldu ? Senin kadar bu bölüme düşkün olmayıp senin kadar bu bölüme mesaj bırakmadığım için susmayımı tercih ettin yine ? :) aferin sana bazen güzel oturuyorsun oturduğun yere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 10 Aralık 2018; 6:7:49 >

kudurmus bu böyle manyak gormedim ben
  • İki tane boş.İkiside birbirinden boş.Sorsan ikiside high elo player bronzlardan farkları yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Betadan beri oynuyordum.. 2014 de bıraktım takımımız vardı kendi ilimizde derecemiz olmuştu.. sonra gidişat ve serverdaki çöpler yüzünden bıraktım mutluydum sonra hesabı arkadaşa vermistim küfürden perma yemiş birde 3-4 liralık hesap gitti şimdi hiç sebeb kalmadı oyun gelişmiş grafik vs güzel olmuş heroları baya degistirmisler hem iyi hem kötü olmuş sanirim ama hala... *Delilik aynı şeyi tekrar tekrar yapmaktır* düşüncesindeyim. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Sana değil, muhattap olduğum kişiye özel mesaj atarım, @6Heimer6DONGER6'a yani.
    Hani ona özel mesaj atarsam sen göremezsin, arkandan konuşmuş oluruz böylelikle.

Ayrıca süreyi aklımda tutmama gerek de yok, IP mavi öze değiştiği zamandı, sen muhteşem matematiğinle eskiden 1000 IP kazandığımızı iddia ediyordun.
    Aşağı yukarı 6 ay hani, sallama yeteneğim var çok şükür.

Allahım ben neleri açıklamak zorunda kalıyorum ya
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.