Şimdi Ara

Londra Dil Kursu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben Amsterdam'da yasıyorum ingilizcemi geliştirmek için londraya gitmek istiyorum ama fiyatlar cidden çok pahalı , seviyem a2 civarı , basit konuları rahat konusabiliyorum.Bana londrada eğitimi gerçekten güzel olan bir okul önerir misiniz ? en fazla 8 hafta gidebilirim bütcem buna yeter.Demek istediğim 2 ay içinde ingilizcemde gözle görülür bi değişim olur mu ? Fırsat buldugum her insanla sohbet ediyorum.

• Sidney' i düşünebilirsin. Haftada 20 saat çalışma hakkın var ve her ırktan insan var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VolcanoPower kullanıcısına yanıt
    Hocam karsımda ingiltere var sidney taaa nerde :) kurs fıyatları uygun olsa dusunulur de fıyatlar da da fark yok değmez yani
  • Eğer Londra için özel bir sebep yoksa Bristol ya da Brighton öneririm. Hem yaşam pahalılığı anlamında hem de eğitim anlamında daha uygun fiyatlar söz konusu, bi araştırın derim
  • sentius55 S kullanıcısına yanıt
    Yok hocam herhangi bir şehir önceliğim yok , brighton inceledim gerçekten londraya nazaran daha uygun fiyatlar.Bournemouth sehrinde 2 aylık yogun kurs 900 pound ancak ne denli kaliteli olur bilemiyorum..
  • Merhaba hocam bn de İngiltere dil okulu araştırıyorum.londra pahalı brighton ve bournemouth da ise Türk oranı çok diye duydum daha kuzeydeki şehirlere bakıyorum bn manchester veya liverpool gibi.. Aklınızda bulunsun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wesile kullanıcısına yanıt
    aynen hocam brighton ve bournemouth fiyatlar gercekten cok uygun tabi uygun olması sebebiyle cok da Türk çeker , en kuzey de edinburgh var orda tanıdık var oraya da gıtmeyi dusunebilirim
  • Irlanda var, hem okullar daha ucuz hem de yasam masraflari. Ayrica haftada 20 saatlik calisma iznin oluyor (25 hafta uzeri kurslarda).Imzamdaki linketen Irlanda hakkindaki tecrubelerimi okuyabilirsin.
    Firsat buldugun herkesle konusuyorsan iki ayda epey bir gelisme kaydedersin bence.
    Saygilar.
  • ozguragacik kullanıcısına yanıt
    büyük bir hevesle açtım ancak açıkcası tatmin etmedi , okul fiyatlarında fazla bir fark göremedim
  • musab23 M kullanıcısına yanıt
    @musab23 Fark goremedim derken, okurken calisabilecegin gercegi, kiralarin ve diger yasam masraflarinin daha ucuz olmasi ve sterline karsi Euro olarak odedigini dusunursen aslinda baya farkli. Okul fiyatlarinda daha ucuzlari da var ama tavsiye etmem cok. Daha fazla detaylari var, iste okulun sahip olmasi gereken sertifikalar ve bu sertifikalarin vize alirken sana etkisi gibi ama eger cok daha detayli bilgi istersen info@bunguo.com'a yazabilirsin, orada her soruna ayrintili olarak cevap verilir.
    Saygilar.
  • ozguragacik kullanıcısına yanıt
    hocam 6 aydan uzun kalanlar için calısma izni veriliyor sanırım acıkcası 6 ay icin zamanım yok 1-2 aylık icin londra daha avantajlı bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.