dil anlatımcı ergenler bir yana. galatasaray son 5 yıl içinde çok yol katletedecek eğer bi terslik olmassa türkiyenin tek büyüğü olduğunu tesciller ;)
quote:Orijinalden alıntı: proxima centauri quote:Orijinalden alıntı: triplecatcher quote:Orijinalden alıntı: darklord1905 Şimdi Hürriyette okudum soluğu burada aldım.Acaba ne kadar kazanacağız kupayı almamız sayesinde yada katılmamızdan dolayı. Kazanacağımız paradan ziyade bu tür turnuvalarda bulunmak hem sezon başı hazırlığı hem de reputation açısından çok değerli. Arsenal-Juve-R.Madrid. Hangisini yenersen yen adından söz ettirirsin. Reputation yazarak cok cool bir yorum olmus but o parti cikartirsan ve yerine turkce karsiligini yazarsan dilimiz acisindan very best olur Very best Adama kullandığı ingilizce kelimeden dolayı laf ediceksen düzgün bir ingilizceyle yapsaydın bari Ama sadece söylemek istedim bunu konusmanın yeri değil zaten burası.
quote:Orijinalden alıntı: B.A.R.I.SH quote:Orijinalden alıntı: proxima centauri quote:Orijinalden alıntı: triplecatcher quote:Orijinalden alıntı: darklord1905 Şimdi Hürriyette okudum soluğu burada aldım.Acaba ne kadar kazanacağız kupayı almamız sayesinde yada katılmamızdan dolayı. Kazanacağımız paradan ziyade bu tür turnuvalarda bulunmak hem sezon başı hazırlığı hem de reputation açısından çok değerli. Arsenal-Juve-R.Madrid. Hangisini yenersen yen adından söz ettirirsin. Reputation yazarak cok cool bir yorum olmus but o parti cikartirsan ve yerine turkce karsiligini yazarsan dilimiz acisindan very best olur Very best Adama kullandığı ingilizce kelimeden dolayı laf ediceksen düzgün bir ingilizceyle yapsaydın bari Ama sadece söylemek istedim bunu konusmanın yeri değil zaten burası. Adam zaten ironi yapmış very best diyerek 'barish' kardeşim...