Şimdi Ara

LONDRA VE BRİTANYA GEZİSİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
1.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ben kendi harcamalarım ile kıyaslarsam 2 kişi günlük 70 pound civarı yemeğe ve ufak tefek içeceklere verirsiniz (ne en ucuz ne en pahalı şeyleri düşünerek). 30 poundda biraz alışveriş biraz ıvır zıvır ve ulaşım desek günlük 100 pound ile çok kasmadan rahat rahat yetirirsiniz. iskoçya biletini 90 gün önceden alabailirsiniz ve kesinlikle önce alın.
    edinburga gidecekseniz aşağıda detayları okuyabilirsiniz. işinize yarar diye düşünüyorum.

http://ahmetblgin.blogspot.com.tr/2014/09/bir-gunde-edinburg.html

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetbilgn

ben kendi harcamalarım ile kıyaslarsam 2 kişi günlük 70 pound civarı yemeğe ve ufak tefek içeceklere verirsiniz (ne en ucuz ne en pahalı şeyleri düşünerek). 30 poundda biraz alışveriş biraz ıvır zıvır ve ulaşım desek günlük 100 pound ile çok kasmadan rahat rahat yetirirsiniz. iskoçya biletini 90 gün önceden alabailirsiniz ve kesinlikle önce alın.
    edinburga gidecekseniz aşağıda detayları okuyabilirsiniz. işinize yarar diye düşünüyorum.

http://ahmetblgin.blogspot.com.tr/2014/09/bir-gunde-edinburg.html

günlük kişi başı 50 pound normal limitlerin biraz üstünde. londra için normal gerçi. pound çok yüksek.

• bu arada uçak ile ilgili bir bilgi daha vermek istiyorum. yerli hava yolu şirketleri her zaman için çok daha avntajlı. baştan bileti alırken belki easyjet thomascook gibi firmalar uygun gibi görünebilir ama sonrasında 5 kg lık el bagajı dahil her valizini için dünya para ödüyorsunuz. uçaklar eski ve konforsuz çıkabiliyor. vs.vs ama hafta sonu için bir sırt çantası ile gider dönerim derseniz şu sıralar özelikle izmir ve antalyaya londradan bu firmalara ait uçaklar çok çok ucuz.
    gidiş için de atlasjetin atatürk havalanından yeni başlayan uçuşları (sanırım haziranda başlamış) oldukça uygun. ayrıca luton havaalanını kullanıyorlar. lutondan şehir merkezine tren ile ulaşabilirsiniz. bilet tek yön 11 pound olması lazım.
  • bu sefer benim bir sorum olacak, ilk vize başvurusunda 6 aylık vize almıştım yeniden başvursak 1 yıllık verirlermi?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.